peki 5800 ın v52 ile ne hale geldiğini niye demiyorsun
vivaz en hızlı symbiandır kategorisinde
12 kasımda sınıftan bi arkadaşın doğum günüydü sevgilisi 5800 aldı 2. defa donmalardan dolayı servise gitti şimdi geldi mi bilmiyom
bi malın kötü olduğunu kabullenmek insana acı veriyor sanırsam 

SE kalitesi tartışılmaz.W995 alacaktım ama bulamadım kısmet E72'yemiş.Aslındna E72'den şikayetçi değiliğim tek sorunu ses kalitesi aşırıcı derecede düşük rock ve özellikle metal parçalar hiç dinlenmiyor

yapcak bir şey yok adamlar kalite telefon üretince alınacak tabibenim de iş arkadaşım 5-6 ay önce sıfır 5800 almıştı. program yüklemeyi pek bilmeyen yani program yüklemeyen bir kişi olduğu halde telefonunu 2 defa servise gönderdi ve kaç kez de kulaklığını servise gönderdiği bilmiyorum
benden 1 haftalığına bendeki sony ericsson un orjinal kulaklığını istedi ve kullandıktan sonra bana çok ısrar etti bana sat diye ben satmadım ve gitti orjinal sony ericsson kulaklığı buldu ve aldı
demiştim ki ona bir gün mutlaka sony ericsson kullanacaksın çünkü tadını bir tadarsan bırakamazsın ve şu anda sadece kulaklığını kullanıyor çünkü askerliği yaklaşmış bulunuyor ve askerden geltikten sonra direk sony ericsson walkman telefon alacak

SE kalitesi tartışılmaz.W995 alacaktım ama bulamadım kısmet E72'yemiş.Aslındna E72'den şikayetçi değiliğim tek sorunu ses kalitesi aşırıcı derecede düşük rock ve özellikle metal parçalar hiç dinlenmiyor

hiç walkmandan bir müzik dinledin mi kardeş ?nokianın xpress musıc serisinin de walkmandan farkı yok.ayrıca kamera işi bana göre 4 şeye baglı:1-telefonun kamera kapagının açılmaması lazım(5310 daki gibi)2-ekranın kalitesine baglı 3-çözünürlüge zaten baglı 4-kameranın lensinin kalitesine baglı(nokianın bazı telefonlarında carl zeiss lens var.)oyun olarak symbian bir telefon alırsan psx,gba ve bilimum aletin oyununu oynarsın.hatta ngage oyunları da var.yani nokiadan şaşmayın derim.yada şaşacaksanız androide dogru şaşın![]()
nokianın xpress musıc serisinin de walkmandan farkı yok.ayrıca kamera işi bana göre 4 şeye baglı:1-telefonun kamera kapagının açılmaması lazım(5310 daki gibi)2-ekranın kalitesine baglı 3-çözünürlüge zaten baglı 4-kameranın lensinin kalitesine baglı(nokianın bazı telefonlarında carl zeiss lens var.)oyun olarak symbian bir telefon alırsan psx,gba ve bilimum aletin oyununu oynarsın.hatta ngage oyunları da var.yani nokiadan şaşmayın derim.yada şaşacaksanız androide dogru şaşın![]()
nokianın hangi telefonu sony ericssonun walkman serisiyle kapışmış ? yada hangi telefonu cyber-shot serisiyle ? n8 ve n82 hariç nokianın bir tek telefonu yok kamerası iyi olan
kamera kapağı olmayan telefonları hiç sevmem , telefonun lensi korunmalı yoksa çizilir başına bi iş gelir filan sinir olurum , bak k850i, c905, c903 kamera sistemine hayran kalırsın 
kardeş sen kaç yaşındasın ? ben böyle saçma bi yorum görmedimnokianın hangi telefonu sony ericssonun walkman serisiyle kapışmış ? yada hangi telefonu cyber-shot serisiyle ? n8 ve n82 hariç nokianın bir tek telefonu yok kamerası iyi olan
kamera kapağı olmayan telefonları hiç sevmem , telefonun lensi korunmalı yoksa çizilir başına bi iş gelir filan sinir olurum , bak k850i, c905, c903 kamera sistemine hayran kalırsın
![]()