NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
peki 5800 ın v52 ile ne hale geldiğini niye demiyorsun

yunuss.10

yunuss.10

Üye
peki 5800 ın v52 ile ne hale geldiğini niye demiyorsun

sen geçcen o ayakları v52 falan filan faso fiso git bi vivaz kullan da symbian gör :ehe vivaz en hızlı symbiandır kategorisinde :oke: 12 kasımda sınıftan bi arkadaşın doğum günüydü sevgilisi 5800 aldı 2. defa donmalardan dolayı servise gitti şimdi geldi mi bilmiyom :d: bi malın kötü olduğunu kabullenmek insana acı veriyor sanırsam :kop:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
her ay yeni version bulun.hatalarımız gıder ümidiyle.n8 e yeni güncelleme çıkmıs.kosun bulun atın hemen.
Peki nokia bu güncellemelerı en baştan ayarlasa da bidaha güncelleme falan ugraşmasa nolurdu ! Benım k750 ye ben 1 kere keyfii güncelleme yaptım.ama 4. Senesinde.sorun da yoktu.nolcak diye merak etdgmden.ama siz sürekli bi sorunum gider umuduyla güncelleme arıosunuz.olmuyor böyle,hadi sizide sonyericsson cu yapalım :)

rock83

rock83

Üye
SE kalitesi tartışılmaz.W995 alacaktım ama bulamadım kısmet E72'yemiş.Aslındna E72'den şikayetçi değiliğim tek sorunu ses kalitesi aşırıcı derecede düşük rock ve özellikle metal parçalar hiç dinlenmiyor

Captain

Üye
SE kalitesi tartışılmaz.W995 alacaktım ama bulamadım kısmet E72'yemiş.Aslındna E72'den şikayetçi değiliğim tek sorunu ses kalitesi aşırıcı derecede düşük rock ve özellikle metal parçalar hiç dinlenmiyor

keşke Sony Ericsson kalitesinden şaşmasaydın :)

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
benim de iş arkadaşım 5-6 ay önce sıfır 5800 almıştı. program yüklemeyi pek bilmeyen yani program yüklemeyen bir kişi olduğu halde telefonunu 2 defa servise gönderdi ve kaç kez de kulaklığını servise gönderdiği bilmiyorum
benden 1 haftalığına bendeki sony ericsson un orjinal kulaklığını istedi ve kullandıktan sonra bana çok ısrar etti bana sat diye ben satmadım ve gitti orjinal sony ericsson kulaklığı buldu ve aldı
demiştim ki ona bir gün mutlaka sony ericsson kullanacaksın çünkü tadını bir tadarsan bırakamazsın ve şu anda sadece kulaklığını kullanıyor çünkü askerliği yaklaşmış bulunuyor ve askerden geltikten sonra direk sony ericsson walkman telefon alacak

Captain

Üye
benim de iş arkadaşım 5-6 ay önce sıfır 5800 almıştı. program yüklemeyi pek bilmeyen yani program yüklemeyen bir kişi olduğu halde telefonunu 2 defa servise gönderdi ve kaç kez de kulaklığını servise gönderdiği bilmiyorum
benden 1 haftalığına bendeki sony ericsson un orjinal kulaklığını istedi ve kullandıktan sonra bana çok ısrar etti bana sat diye ben satmadım ve gitti orjinal sony ericsson kulaklığı buldu ve aldı
demiştim ki ona bir gün mutlaka sony ericsson kullanacaksın çünkü tadını bir tadarsan bırakamazsın ve şu anda sadece kulaklığını kullanıyor çünkü askerliği yaklaşmış bulunuyor ve askerden geltikten sonra direk sony ericsson walkman telefon alacak
yapcak bir şey yok adamlar kalite telefon üretince alınacak tabi :ehe

• Beğen
Tepkiler: tecnotor
yunuss.10

yunuss.10

Üye

kardeş büyük hata yapmışsn keşke w995 alsaydın müzk kalitesi mükemmel w995'i döver :box

ramp

ramp

Üye
Noki sonunda bırakıyor tekbasına işin için çıkamayacagini anlayınca bakın kiminle çalısacak
chip.com.tr/konu/microsoft-ve-nokia-wp7-ortakligini-duyurdu_25250.html
hadi iyisiniz yoksa symbian baticaktınız :D

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
google,nokıa ve mıcrosoft a 2 hindi bir kartal yapmaz demiş.iyi demiş....
Sızce nasıl demiş !

mangdaşire

mangdaşire

Üye
nokianın xpress musıc serisinin de walkmandan farkı yok.ayrıca kamera işi bana göre 4 şeye baglı:1-telefonun kamera kapagının açılmaması lazım(5310 daki gibi)2-ekranın kalitesine baglı 3-çözünürlüge zaten baglı 4-kameranın lensinin kalitesine baglı(nokianın bazı telefonlarında carl zeiss lens var.)oyun olarak symbian bir telefon alırsan psx,gba ve bilimum aletin oyununu oynarsın.hatta ngage oyunları da var.yani nokiadan şaşmayın derim.yada şaşacaksanız androide dogru şaşın :D:ehe

Captain

Üye
nokianın xpress musıc serisinin de walkmandan farkı yok.ayrıca kamera işi bana göre 4 şeye baglı:1-telefonun kamera kapagının açılmaması lazım(5310 daki gibi)2-ekranın kalitesine baglı 3-çözünürlüge zaten baglı 4-kameranın lensinin kalitesine baglı(nokianın bazı telefonlarında carl zeiss lens var.)oyun olarak symbian bir telefon alırsan psx,gba ve bilimum aletin oyununu oynarsın.hatta ngage oyunları da var.yani nokiadan şaşmayın derim.yada şaşacaksanız androide dogru şaşın :D:ehe
hiç walkmandan bir müzik dinledin mi kardeş ? ;)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
1-telefonun kamera kapagının açılmaması lazım(5310 daki gibi)2-ekranın kalitesine baglı 3-çözünürlüge zaten baglı 4-kameranın lensinin kalitesine baglı,

5310 ilk çıktıgı zamanlarda bı inceldmesinı okumustm.adam aynen böyle diyordu''tlfnun arka kapagında bir tuhaflık farketdım.alt tarafta 3 tane kabartı var hoparlör için.bu yüzden kamera dırek koydugunuz yere temas ediyor''.bu durumda kamera kapagının faydasını anlatabldysem ne mutlu bana.. Son olarak Ne anladık se nin ekranları dandik,kamera lens çözünürlügü dandik,kameralarnda koruma amaçlı kamera kapagı var. .
Bu kadar.arkadas ayıptır söylemesi ama sony ericsson u si....ti atti resmen.

yunuss.10

yunuss.10

Üye

kardeş sen kaç yaşındasın ? ben böyle saçma bi yorum görmedim :ehe nokianın hangi telefonu sony ericssonun walkman serisiyle kapışmış ? yada hangi telefonu cyber-shot serisiyle ? n8 ve n82 hariç nokianın bir tek telefonu yok kamerası iyi olan :oke: kamera kapağı olmayan telefonları hiç sevmem , telefonun lensi korunmalı yoksa çizilir başına bi iş gelir filan sinir olurum , bak k850i, c905, c903 kamera sistemine hayran kalırsın :box

Captain

Üye
kardeş sen kaç yaşındasın ? ben böyle saçma bi yorum görmedim :ehe nokianın hangi telefonu sony ericssonun walkman serisiyle kapışmış ? yada hangi telefonu cyber-shot serisiyle ? n8 ve n82 hariç nokianın bir tek telefonu yok kamerası iyi olan :oke: kamera kapağı olmayan telefonları hiç sevmem , telefonun lensi korunmalı yoksa çizilir başına bi iş gelir filan sinir olurum , bak k850i, c905, c903 kamera sistemine hayran kalırsın :box
;) Sony Ericsson çok ince şeyleri düşünüyor ve o düşündüğü şeyler de çok yararlı oluyor gerçekten :oke:

yunuss.10

yunuss.10

Üye
yaw bu topiğe gerek yok boşuna mesaj kasıyoz başka bişey değil :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet öyle. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ponduss evet öyle fakat boşuna kasıyoz demiş sende katılmışsın iyide 3 ay sonra katıldın hehe :)

Jın Kazama

Jın Kazama

Üye
yaw benim elimde pc varsa daha neye syimbiyan telefon müzik dinlemek fotoğraf çekmek ve görüşmelerde kullanmak için hepsine yetecek şarj benim sevdiğim tek yönü bu 2 yıldır k790i kullanıyorum kullanmaya devam etmeye niyetliyim değiştirirsem c905 alırım kesinlikle zevkler tartışılmaz....

fatara1453

Üye
sony ericsson kullanmadan kimse diyemez se kötüdür... ses ve görüntüde ondan iyisimi vardı sony ericcson k750 kullanan varmıydı aranızda 2005 yılında çıkardı ondaki ses şuan hala hiç bir telefonda yok ve ondaki kameranın kalitesine nokia baya bi zamn sonra erişti ama o arada sony ericcson daha ilerileri çıkararak her zaman daha iyisini yaptı

Üst Alt