herşey bitti kalınlığa taktı arkadaş işine gelmiyor n900 e kafa tutmak linux öpücüğe boğar yoksa sonyericssonu

varmı bilader 32gb iç hafıza,varmı istediğin kadar işletim sistemi kurma,klavye varmı,zeiss lens varmı,gerçek bilgisayardaki skype varmı ,1.6gh e kadar overlocklanan işlemci varmı,dvd den filim izleme varmı direk harici disk çalıştırarak , usb cihazlardan veri alıp gönderme varmı (usb otg),fm transmitter varmı,dvix desteği varmı,yüksek kbps leri oynatabiliyormu (örneğin 448 ses olarak ),dvd den direk attıklarını oynatıyormu,vob oynatıyormu,mpeg2 izleyebilirmisin
google chrom varmı,mozilla varmı,tüm ses formatlarını destekliyormu,çift hoparlor varmı,ekran 800*480 hatırlatalım , firefox varmı,tüm flash desteği varmı çatır çatır orjinal youtube orjinal internet videoları izleme varmı,internette flashlı oyunları oynama varmı aç farm ville bakalım açacakmı sonyericssonlar,1gb ram varmı (256mb+750 swap bellek),1.3 megapixel ön kamera varmı,10mbps değerlerde internet hızı varmı,piyasaya yeni çıkan işletim sistemlerini yükleyip kullanabiliyormusunuz hayır , ücretsiz a gps varmı,power sgx 530 gpu ed hızlandırıcı varmı ,ps3 kırabiliyormu,açık kod kaynaklı işletim sistemi olan sony ericsson varmı ki bu cihaz linux .sen demişsinki sony yapsa nasıl olurdu ben sana söylim içine ne koyardı içine biz battık nokia telefon dünyasında lider yazısını koyar satışa sunardı.. bu cihaz 2009 yılı yapımı maemo nokianın en üst seviyedeki mühendislerinin çalıştığı birim nokia üçe ayrılır s40 yazılımcıları ,symbian yazılımcıları ve en tepede linux maemo bu seriye dalaşırken tiye alırken öyle yok burası kalın yok şurası ağır diyene gülerler kendine güvenen özelliklerde gelsin şuan en son çıkan bak nediyorum en son çıkan sonyericsson üst segment telefona mpeg2(dvd) at içine oynatıyormu . yeni bir özellikmi çıktı linuxcular bir kodluyor bizde yüklüyoruz olay bitiyor öyle 1 sene yazılım bekleme falan fasa fiso bize rakibini tanımadan bilmeden sallamıcan öyle