Captain
Üye
N900 Gördük aldık elimize inceledik ne kadar takoz olduğunu biliyoruz, herkes
maket bıçağını eminim görmüştür büyüklerinden hani, alsın bi baksın bışağın boyutlarına
bu teli cebe bile sokamazssın anca çanatda falan gezdirmek zorundasın bu kadar kalınlıkta
bir cihaza intelin çift çekirdekli işlemcilerinden falan takmaları gerekiyordu malum notebooklar bile bunun kadar kalın
yaa yemek masası kadar kalın işte daha ne diyim
Oysa Xperia Arc 8.7 mm inceliğinde 1 cm bile diğil
Satio ise 13, 3 mm
Vivaz 12.5 mm.
Nokia halen takoz üretmekte
ee tamam dostum n900 le karşılaştıralım oda 2009 üretimi
N900 Gördük aldık elimize inceledik ne kadar takoz olduğunu biliyoruz, herkes
maket bıçağını eminim görmüştür büyüklerinden hani, alsın bi baksın bışağın boyutlarına
bu teli cebe bile sokamazssın anca çanatda falan gezdirmek zorundasın bu kadar kalınlıkta
bir cihaza intelin çift çekirdekli işlemcilerinden falan takmaları gerekiyordu malum notebooklar bile bunun kadar kalın
yaa yemek masası kadar kalın işte daha ne diyim
Oysa Xperia Arc 8.7 mm inceliğinde 1 cm bile diğil
Satio ise 13, 3 mm
Vivaz 12.5 mm.
Nokia halen takoz üretmekte
hocam yapmayın allah aşkına ben telefondan bahsediyom, siz gidiyobuz sobada yakmak için kütük gösteriyonuzn900 telefondan çok herşeye benziyo, o kadar kalın olduktan sonra 3.6 gHz işlemci olsa neye yarar ?
malesef benim icin guc onemlidir ve bu gucu ince bir cihaza yerlestirirsen isinma yapar ornek galaxys 42dereceye variyor. eger bir bayan olsaydim , tipki senin gibi inceliklerini ilk plana alirdim , ki bence teknoloji daha onemli bana gore, arti n900 gayet normal bir boyutda cunku ekran arkasi aliminyum metal kaplive klavyesi var bu isleri bilmeden birseyleri savunmayalim maemo bolumundede bu fikirleri paylasirsaniz cok fena gulerler size n900referans cihazdir ve herguclu cihaz ince degildir vede cihazin kalinligi2cm cokmu geldi size 2008de fuara cikan bir cihaz icin,dvd oynaticiyi calistiriran bir cihaz icin,isletim sistemlerini yuklarken skype(orjinal) la konusurken n900le hic rahatsizlik vermiyor 2cm ,
dostum takoz takoz diyonda K810i kullanıyon o takoz değil mi benim N8 daha ince
dostum takoz takoz diyonda K810i kullanıyon o takoz değil mi benim N8 daha ince
k810i 2007 1. çeyrekte piyasaya sunuldu ve 17 mm, n900 ise 2009 3.çeyrekte satışa çıktı 18 mm 181 gr
siz sürekli SE'nin eski modelleriyle kapıştırıyosunuz aynı yıllarda çıkan cihazları karşılaştırın , bakınız xperia arc 8.7 mm...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n900 de 1.6 ghz işlemci var dediniz ama CPU: ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics işlemci varmış, 1 gb ram dediniz 256 mb ???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
k810i 2007 1. çeyrekte piyasaya sunuldu ve 17 mm, n900 ise 2009 3.çeyrekte satışa çıktı 18 mm 181 gr
siz sürekli SE'nin eski modelleriyle kapıştırıyosunuz aynı yıllarda çıkan cihazları karşılaştırın , bakınız xperia arc 8.7 mm...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
n900 de 1.6 ghz işlemci var dediniz ama CPU: ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX graphics işlemci varmış, 1 gb ram dediniz 256 mb ???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler yunuss.10 benden önce cvp verdiğin için ,
K810 bulunan kamera halen nokianın piyasaya çıkardığı 1- 2 modelinde falan anca rastlarsın 2MP kamerayı yazıllımla desdekleyip 5 mp diye size yutturuyorlar. Paranızı çöpe atmayında gidin adam gibi bir tel alın
Cebinize maddi ve fiziksel ağırlık yapmayın boşu boşuna
tabi sizin cihazlarda overlock dediğimiz olay olmadığı için sabit hızda kullanırsın 600mhz taban hızdır 1.6gh e kadar yükseltebiliyorsun , 256 ram artı 750 swap bellek (yani ram zorlanırsa bu hafızadan kullanıyor) sen internette araştırıyorsun ben kullanıyorum cihazıhani bunun doğruluğunu herhangi bir nokia cluba sorabilirsin yada şuan maemo bölümüne sorabilirsin
en son modellere bakacaksak yaz nokia n9 da oku biraz teknoloji gör.
ya kime ne anlatıyorum k810 la adam n900ü karşılaştırıyor hadi ben kaçtım arkadaş hahahahaha yazmam buraya dahada
--------------- Ekleme ---------------
ya dediğin lafı aklın alıyomu 1.6ghz oc yapıyo adamlar senin pc dandikse biz ne yapalım sanal bellek dediği rom 758mb artı 256mb hiçde bir kere tablet pc değil tablet pc de telefon fonksiyonu olmaz biraz tutarlı yorum yap
dostum benim bilgisayarımda intel core 2 duo E8400 var kendisi 3ghz hızında anakartın en düşük oc modunda 3.4 oluyor ve ısınmz yok ama çok detaya inersen 7ghz çalıştıran ve istersen bir meamo bölümüne yaz N900 ün hzı nasıl bir oc olayı varmış caps eklermisiniz diye bak gör tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?