Nokia neden symbian'ı rahat bırakmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cugurel

Üye
    Konu Sahibi
Nokia neden symbian'ı rahat bırakmıyor?
Evet sorum bu arkadaşlar. Neden symbian'ın bütün kodlarını yayınlamıyorlar? Zaten 2016 da bitirecekler ve symbianlı ürünler çok az satmaya başladı. HTC bazı windows telefonlarının kodlarını kendisi veriyor, bootloader mıdır nedir onları sunuyor. Nokia bunu niye yapmıyor? Belki farklı işletim sistemi yüklemek mümkün olsa symbianlı telefonlar daha fazla satabilirdi.

great14

great14

Üye
Yanlız şöyle birşey var symbian işletim sistemleri ARM 11 işlemcisini optimize sistemlerdir. Yani o işlemcide en hızlı ve stabil çalışan sistem symbian belle olacaktır. Kodları yayınlasalar bile 603 700 701 e diyelim ki bi android yükleseniz de symbian dan çok performans alamayacaksınız yani symbian belle en stabil sistem.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
2013te herşeyi yayınlayacak bütün kodları araçları bir teknoloji sitesinde okumuştum bekliyor uz

uribaju

uribaju

Üye
olamaz.symbian kodları paylaşıldığı taktirde telefonların değeri düşer ve stabillik kalmaz.Bu özelliklere bu fiyata en iyi performansı bu şekilde verebilir nokia

Symbianize

Symbianize

Üye
Ozaman herkes yapmaya caliscak bozcak teknik servisler dolup tasacak vs vs

MaxipmaN

Üye
vermemesi en doğru karar

doctorrr

doctorrr

Üye
versin canım birazda biz kurcalayalım rom yükleyelim

• Beğen
Tepkiler: yesilyol22
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Tüm araçları mı 7610 a da pay çıkar mı acaba :D rom kursam mesela symbian7 nin modifiye li halleri :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
konu yalnış tarafa çekilmiş rom u açmaz tabiki symbianin proje halini ve onu düzenleyen araçları sunacak size kim android yükleyecek siniz dedi ne meraklısınız androide bir alın kullanın o zaman görün android ne mal olduğunu şuan symbian üzerinde cfw dediğimiz şey sondan geriye düzenleme çok sınırlı ve zor ama proje hali çok kolay istediğiniz her tasarımı her özelliği ekleyebilirsiniz tabi kodlama bilmek0şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt