nokıa neden e72 ye güncelleme yapmıyor da bundan 300 tl düşük olan 5800 a güncelleme yapıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theemnt

theemnt

Üye
    Konu Sahibi
nokıa neden e72 ye güncelleme yapmıyor da bundan 300 tl düşük olan 5800 a güncelleme yapıyor
nokia e72 ye güncelleme yapmıyor da bundan 300 tl düşük olan 5800 a güncelleme yapıyor adam akıllı bi flash player bile yok v5 olmadığı için silverlight bile yükleyemiyoz adamlar bugün silverligt çıkarmış sevindim symbian diye geri şaşırdım v5 diyince symbianı kınıyorum adamların 3 günlük yeni işletim sisteminin(android) kendi tarayıcısında bile war flash
biz daha sürünelim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
5800 da çok hata ve eksiklik var bunları tamamlamak nokia ya düşüyor e72 nin sisteminde eksik daha az.. belki siz memnunsunuz telefonunuzdan ama biz aldığımıza pişmanız verdiğimiz paraya yanıyoruz bırakında nokia guncelleme çıkarsın ve bu telefon için verdiğimiz paraya değsin değilmi?

Lacoste

Lacoste

Üye
evet e71 içinde bir güncelleme çıksa iyi olur çok ağır çalışıolar :S

theemnt

theemnt

Üye
    Konu Sahibi
ama silverlightı 5800 için yapıyolar e72 sürünsün ayrıca symbianı yine kınıyorum ayrıca flash player için

Şehriyar

Şehriyar

Üye
silverlight microsoftun secimi ona bişi diyemem ama flash player 5800 da da çalışmıyor yani ben mesela facebooktan hiç video izleyemiyorum.. flash dedikleri reklam vs göstermeye yarıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt