Nokia Neden Batmaz!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Vuuh iyi sıyırmışsın cidden Halis. :)

- - - Eklendi - - -

Tamamdır, cihaz'da şu da olsun demek için bir şey kalmadı... ;)

aynen öyle :) ama benim için dokunmatik ekranlı telefon demek ''benim yavaşlamam demek olur'' çünkü örnek vereyim

face'de arkadaş bana PC'den yazıyor yazdığı saat 14.20 ise ben ona 14.21 veya 14.22 de cevap veriyorum çünkü qwerty klavyeye epey alıştım ama klavyeyi kapatıp dokunmatik ekrandan klavye kullanmak zor oluyor E7 4'' ekran var ama dokunmatik ekranda telefonu dik tutunca qwerty klavye harfleri küçücük kalıyor bazen Alfasayısal tuş takımını açıp T9 ile yazıyorum yani, o yüzden klavye benim için iyidir :) yani eğer WP8'li qwerty klavyeli bi cihaz çıkarsa alırım yani niye almayayım çıkmazsa android'e kayar fikirlerim androidli klavyeli alırım ama öyle uçuk bi klavyeli androidde aklımda yok ama şöyle belirteyim, askerden dönmeme HTC 10-15 Tane daha amiral gemisi olarak cihazlar çıkaracaktır :D (aşağılama yok şaka maksadında) Samsung Note3 ve Samsung galaxy S4 ve S4 mini'yi çıkarır :D (şansi düşüncem) bende askerden dönünce yine WP8'li klavyeli cihaz fikri yoksa nokia'nın ya 4 çekirdekli WP8'li nokiaları beklerim, yadaaa HTC çok sağlam diyorlar HTC'nin 5'' e yakın kocaman ekranlı uçuk kaçık bi cihazında gözüm var yani benim için büyük ekran sorun değil tam tersi 4 '' ve altı ekran sorun yani bana böyle kafam kadar bişey lazım tabiri caizse :D ideali 5'' ekranlı androidli bir cihaz :) tabii Nokia bu ekran konusunu dikkate alıp ekranını büyüterek yeni cihazlar çıkarmaz ve beni etkilemezse kaçacağım yer yok malesef android alırım :) şahsi düşüncelerim böyle vallahi :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

doctorrr

doctorrr

Üye
nokiadan memnunum sadece o yani. :pro2:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Aslında senin tercihin olduğu ve telefonunda elinde kalmaması için c6yı satabilirdi. Sağolsun doğru seçim yaptırmış...:alkis

zaten başka telefoncu bana kakalamaya çalışıyordu yok klavyesi var şöyle böyle söyledim abi o daha iyiymiş dedim onun elinde kalmış sana geçirmeye çalışmış dedi ayıptır söylemesi :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt