Nokia ne zaman android os kullanmayı akıl edecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Android in daha gelişmesi lazim

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
bence kesinlikle yanlış androidin symbiandan bi eksiği yok tam tersine fazlası var

^^Positive^^

Üye
boşu boşuna telif hakkını satın almak istemiyorlar...

cortex47

cortex47

Üye
android 2.2, symbian ^3 ve iOS 3 veya 4 e baktığımızda herhangi biri hiç bir akıllı telefon için düşük bir teknoloji değil...

Captain

Üye
adroaid e geçmeyecek bence nokia çünkü memo mu ne onun gbı bır ısltetım sistemi çıkardı intelle beraber, androide rakip bir işletim sistemi bundan sonraki telefonlarında symbian 3 ve diğer işltm sistemini kullnr bence :oke:

omerynd

omerynd

Üye
nokia bağımlı olmayı sevmeyen bir firma. Symbian vakfı buna çalışıyor. Symbian nokianin yani. Başka bir üreticinin işletim sistemini kullanmaktansa kötü de olsa benim olsun mantığında bence. Android falan nokia ya göre değil. O elinin altındaki Maemo meego ve symbian i kullanacak bunlar tutmazsa başka bir işletim sistemi çıkarır. Eğer başkasının sistemini kullanırsa o zaman anlayın ki nokia batıyor. Benim görüşüm bu

kosezade

kosezade

Üye
arkadaşlar nokia s60gibi bir yazılım üretmiş androide geçse ne yazar baya para dönüyor orada microsoftla iş birliği yaptıklarında yeniler hep windows mobile olabilir ama nerde microsoft nokia gibi bir marka bulmuş değilmi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt