Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N9'un Türkiye Fiyatı Ne Kadar?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258
Üye
nokia bitti okeye dönüyor dediğin gibi.. ama devir ıphone deıl Android li telefonların devri bence.. )
turgaykral
Üye
N8 alcaktım 12mb kameralı.. baktım ordan N9 geliyor bekleyeyim dedim ama n9 un kamerası 8mb miş.
Sizce hangisini alsam? Hangisi daha iyi?
Ve en çok merak ettiğim soru hangisinde daha çok uygulama var veya olacak?
N8 kullanan bi kaç arkadaşım var.Telefonlarından fazla memnun değiller.Telefonun kamerası harika fakat dokunmatiği ve hızı iphone gibi telefonlarla karşılaştırılamaz bile.Sana tavsiyem Apple hem dokunmatiği iyi hem uygulama bakımından appstore un ovi den daha iyi olduğu bir açık.Ama illa nokia alıcam diyorsan sen bilirsin istersen N9 u bekle eğer performansı seni tatmin ediyorsa N9 al.Teknosalarda biraz kurcalarsın.Sonuç bu tür şeyler bir kere alınır ve alındımı sağlam bişey alınmalı.
kalkan3434
Üye
Çok kullanışlı bir telefon ama bence beklemek lazım o parayı direk o telefone vermemek lazım..
mangdaşire
Üye
8 lik veya 16 gblıgı varsa düşünülebilir.
mert_1047
Üye
fiyat beni aşarsa dışardan aşağı yukarı *30 daha ucuza getirtmeyi düşünüyorum 16 gb siyah
Ocean258
Üye
işletim sistemiyle ilgili yorumları gormeden alma bence..