Nokia N9'da Firefox OS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
firefox OS gelişmesi için 1 sene var dır daha videoda görüldügü gibi 1 ara takılıyor baya duraksıyor N9 dan kaynaklı oldugunu pek sanmıyorum 1 sene sonra stabilite olarak firefox OS android'i yakalar gibi sanki galiba umut ediyorum vs vs... sonraki senelerde uygulama geliştirmek market oluşturma işine girilir ve/veya çoktan girilmişte olabilir....Zaman gösterecek bakalım nasıl bir OS bizi bekliyor...tarayıcımdan memnunum firefoxOS dan umutluyum...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bu işletim sistemi android üzerinde bootlanıyor yani işletim sistemi üzerine işletim sistemi açıyorsunuz bir de o açıdan düşünün.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu arada bu işletim sistemi android üzerinde bootlanıyor yani işletim sistemi üzerine işletim sistemi açıyorsunuz bir de o açıdan düşünün.

Nasıl yani bunu kurmak için NITDroid kurman mı gerekiyor?

Lenneth

Üye
Powervr Sgx 530 icin dogru duzgun android ics driverlari yok sanirim

Qualcomm Adreno serisi icin aninda ics driveri yayinlamisti n9 bu konuda uvey evlat gibi kaldi. Android arayuzu deli gibi takiliyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia desteğini N9'dan kesince Firefox boşluğu doldurmuş :ehe

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Powervr Sgx 530 icin dogru duzgun android ics driverlari yok sanirim

Qualcomm Adreno serisi icin aninda ics driveri yayinlamisti n9 bu konuda uvey evlat gibi kaldi. Android arayuzu deli gibi takiliyor.

yo gayet güzel çalışıyor eline almadan konuşma Hakan ya.

Lenneth

Üye
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
İzledigim videolardakine bakarak bu guzel calisan haliyse tanri bizi kotu calisan halinden korusun o zaman :)

izlediğin videolara bakmaya devam et sen ben kullandığım cihaza bakayım. :oke:

stock androidli cihazların halini de görüyoruz google seneler sonra jelly bean ile anca adam edebildi donanım hızlandırma işini. :)

ayrıca beğenmediğin sgx530 gpu şu anda mc3, asphalt 6, shadow gun, real racing 2 ve mass attack gibi oyunları gayet güzel çalıştırıyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

izlediğin videolara bakmaya devam et sen ben kullandığım cihaza bakayım. :oke:

stock androidli cihazların halini de görüyoruz google seneler sonra jelly bean ile anca adam edebildi donanım hızlandırma işini. :)

ayrıca beğenmediğin sgx530 gpu şu anda mc3, asphalt 6, shadow gun, real racing 2 ve mass attack gibi oyunları gayet güzel çalıştırıyor.

:oke:Aslında buna bakarak da 3Gs'i fazla abartmamak gerek.Alakası yok ama birden dank etti...

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
:oke:Aslında buna bakarak da 3Gs'i fazla abartmamak gerek.Alakası yok ama birden dank etti...

3gs ile alakayı kuramadım hünkarım ama onda da oyunlar tam performans oynanmıyor. bir de sgx535 gpu'su var. 530'dan çok azcık daha güçlü.

Türe

Türe

Üye

Evet lansmanda S2 üzerinde çalıştırıyorlardı Firefox os ' yi

maxikral12

Üye
bu n9 denen telefonun fiyatı 1400 civarı filan heralde o parayı bu telefona verenler var mı gerçekten ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bence nokia shop'tan almak yerine vatan bilgisayardan indirim günlerinde alın. benim n9'um 64 gb ve indirimle 1350 tl'ye geldi.

doctorrr

doctorrr

Üye
bu n9 denen telefonun fiyatı 1400 civarı filan heralde o parayı bu telefona verenler var mı gerçekten ?
bir kuruşuna acımam vereceğim paranın..ayriyetten sen nasıl 2000 lira verdin o galaxy s3 e?

- - - Eklendi - - -

n9 u hiç eline alıp incelemedin heralde o_O

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

bir kuruşuna acımam vereceğim paranın..ayriyetten sen nasıl 2000 lira verdin o galaxy s3 e?

- - - Eklendi - - -

n9 u hiç eline alıp incelemedin heralde o_O

Bilinçsiz bir yorum he diyip geçmek gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt