Nokia N9'da 3G Yok Galiba...

Sponsorlu Bağlantılar

mstf_l

mstf_l

Üye
işini billyorsan hepsinden keyif alırsın biz sana şimdi birini söylesek hepsinde blr kusur vardır

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA, keloglan34, OCREYIZ ve 1 kişi daha
MertcaN9

MertcaN9

Üye
IPHONE'da Nasıl Sorunlar Çıkabilirki ? Galaxy S2 Çok Isınıyor Dediniz Vazgeçtim !

Benim Gidip n8 yerine n9 almam bilinçsiz tüketici olduğum anlamınamı geliyor ? bilmeden aldım sadece dediğim gibi çok büyük farklar olacağını sanmıyordum bunu belirtmiştim zaten cihaz turkcell'e 1 hafta öncemi ne gelmişti nereden bilebilirdimki ? aceleye geldi birazda mertcan bu konuda haklısın...
jailbreak yapmasını biliyormusun? Eminin ki ios alırsan N9 dan daha fazla şikayetçi olacaksın

----------Eklendi @ 17:17:45 ---------- Yazıldı @ 17:15:49 ----------

jailbreak forumda illahaki vardır diye düşünüyorum yoksa gerçekten bir işe yaramaz

forumda sana N9 u tam anlamıyla öğretecek bir sürü kişi var ama sen yardım yerine hep şikayet konuları açıyorsun :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Neyse Bu Konuyu Kapatalım,Konunun Özüne Dönersek PR1.2 De de Görüntülü Görüşme Yokmuş,Türkiye'ye Nezaman Gelir Acaba ?

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA, keloglan34 ve OCREYIZ
BEKIRARSLANCA

BEKIRARSLANCA

Üye
tarih 20 mayıs 2012 ve n9 a görüntülü konuşma desteği gelmedi amcamın oğlu satıp galaxy s2 alacakmış galaxys2 uçak gibi çalışıyormuş amcamda var yapamadığım şey yok diyor bilgisayarı açmaya üşeniyorum diyor ve çok ısınmadığını ama bataryasının çabuk bittiğini söylüyor bence galaxy s2 daha iyi n9 un daha iyi olduğu yönleri söylermisiniz ? yazılım mı ? hayır peki ne ?

yazılım demeyin sakın adam telefonuna asphalt6 yı bile yükleyemedi !

keloglan34

keloglan34

Üye
arkadaşın belirttiği gibi 3G sadece görüntülü görüşmede değil internette gezerken'de çalışmıyormuş arkadaş bana söylediği kadarıyla yanlışlıkla çift modu gsm ye çevirmiş ve 3g yok demiş bende tam anlamadım gerçi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın belirttiği gibi 3G sadece görüntülü görüşmede değil internette gezerken'de çalışmıyormuş arkadaş bana söylediği kadarıyla yanlışlıkla çift modu gsm ye çevirmiş ve 3g yok demiş bende tam anlamadım gerçi

evet sanırsam öyle birşeyler oldu sana kafede dediğim gibi cihazı sıfırlayınca düzeldi ama halan daha görüntülü görüşme yok...
neyse artık konu kilitlensin lütfen uzadı da uzadı konu...

salihk

salihk

Emekli Yönetici
:locked:

Üst Alt