avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
N9'da 3g bal gibi de var sadece görüntülü arama desteği yok o da pr1.2 ile gelecek. 3g'yi görüntülü aramadan ibaret sanacak kadar cühela olmayın bari!!!
N9'da 3g bal gibi de var sadece görüntülü arama desteği yok o da pr1.2 ile gelecek. 3g'yi görüntülü aramadan ibaret sanacak kadar cühela olmayın bari!!!
5 Dakika Önce N9 da 3G olmadığını farkettim,nokia'nın sitesinde n9 da 3G WCDMA Var Gözüküyor Acaba bana bu SAÇMALIGI açıklayacak birisi varmı ?
----------Eklendi @ 16:04:33 ---------- Yazıldı @ 16:02:26 ----------
bence şu telefonu almak ile en büyük saçmalığı sen yaptın niyese bu kadar N9 kullanan var ama aldığından beri gerekli gereksiz söylemlerin ve şikayetlerin bitmek bilmedi herkes biliyor cihazı enden kullanan o kadar kişi senin gibi şu mu bu mu diye konu açıp insanların daraltmıyor ? ayrıca biraz araştırma yap ve de hemen büyük harflerle saçmalık lafına sarılma senin yaptığın daha büyük bir saçmalık. sana tavsiyem haddime değil ama şu cihazı sat yada elinden çıkar da bir rahatlıyalım.
Benim için hava hoş bir kazık yedik nokia'dan dedimki millet dahada kazık yemesin,bu konuya gelirsek cihaz için Android Ics Çıkacakmış hatta çıkmış ama kurulumunu yapmayı bilmiyorum her neyse sonuçta cihazı satarsam adam 600 700 civarında alırım diyor ben bu cihazdan zarar ettim sizde etmeyin diyorum gel gelelim benim açtığım konulara ;
Bu Yaşıma Kadar Hep Nokia Kullandım Hatta SYMBIAN'dan dolayı ama ilk defa böyle saçmalıklarla karşılaşıyorum,bende konu kirliliği yapmak istemiyorum ama bilinçlenelim belki sen bu cihaza sahip değilsin sahip olunca anlarsın neyse Android Ics Yi Forum'a Türkçe olarak bekliyorum zaten...
Benim için hava hoş bir kazık yedik nokia'dan dedimki millet dahada kazık yemesin,bu konuya gelirsek cihaz için Android Ics Çıkacakmış hatta çıkmış ama kurulumunu yapmayı bilmiyorum her neyse sonuçta cihazı satarsam adam 600 700 civarında alırım diyor ben bu cihazdan zarar ettim sizde etmeyin diyorum gel gelelim benim açtığım konulara ;
Bu Yaşıma Kadar Hep Nokia Kullandım Hatta SYMBIAN'dan dolayı ama ilk defa böyle saçmalıklarla karşılaşıyorum,bende konu kirliliği yapmak istemiyorum ama bilinçlenelim belki sen bu cihaza sahip değilsin sahip olunca anlarsın neyse Android Ics Yi Forum'a Türkçe olarak bekliyorum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?