Nokia N99i hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

cirkinn

Üye
kardeş gerçek nokia değil

ufuk023

Üye
ben kullanıyorum 2 aydır sorun yok makinada 4-5 gün sarjı gidiyor süper bi makina tek eksiği kamera yok gibi bişey cektiğim resimlere bakmak istemiyorum ama bu fiyata 215 ytl için süper sadece tv özelliği 300 eder 5 saat kesintisiz tv izlettiriyor cekimi çok iyi

soket43

soket43

Üye
arkadaşlar n99i ipod portu ile yapılıyormuş dediler.... yani güzel ama çok hassas telefon vede çok dikkatli olun benden söylemesi.....!!!

dr_fatih707

Üye
arkadaşlar ben urfadan fatih söylememe gerek yok herhalde bu telefon urfada peynir ekmek gibi(n99i) bunun şimdide çift hatlıları çıktı fiyatlar tahmin edeceğiniz gibi çok tek hatlı n99i:180 ytl çift hatlı:235 ytl
isteyene havale derdi yok posta numarasına para yatırma ile bu derdden kurtuluyorsunuz sadece kargo size ait
numaram 05364930691

scoop

scoop

Üye
nokianın tw'li televizyonu 300 lira olur mu hçç,çin malı işte çakma nokia:ehegüzel alet ama çin işte...:bann:

wolf78

wolf78

Üye
çin malı bir taklit nokia ben bir arkadaşımda gördüm tv,yi gayet net çekiyor.

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
nokia nın böyle bi cihazı yok.

asd06

Üye
ark lar çinden kaçak gelen nokia n99i de 1-2 megapixel arası birşeymiş kamera doğru mudur yanlş mı bilgi lütfen

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
arkadaslar benim size tavsıyem n99 iden uzzzzzzzzaaaaaaak durun yoksa baya kazık yersınız hem o kadar da super telefon degil

chellaw

Üye
fiyatı ve özellikleri gibi telefonun görünüşü de bi garip.. geçenlerde bi yakınımda gördüm, hiç memnun olmadığı gibi telefonun resmen nokia ile alakası yok :)
1-2 saat kadar kurcalayp şu kanıya vardım: sakın ola ki almayın

lyon_69

lyon_69

Üye
fotoğraf makinası devri kapandı herhalde artık bu gidişle pclerinde sonu yakın:islik

ayazabi

ayazabi

Üye
arkadaşlar ben urfadan fatih söylememe gerek yok herhalde bu telefon urfada peynir ekmek gibi(n99i) bunun şimdide çift hatlıları çıktı fiyatlar tahmin edeceğiniz gibi çok tek hatlı n99i:180 ytlçift hatlı:235 ytl
isteyene havale derdi yok posta numarasına para yatırma ile bu derdden kurtuluyorsunuz sadece kargo size ait
numaram 05364930691
N99İ TEK HATLI GALİBA 175 YTL hatta çift hatlıda olabilir o fiyata çünkü sormadım tek hatlı diye çift hatlıda okadar olmaz 235 olsa olsa 195- 200 olur

macline

macline

Üye
Arkadaşlar elimde n99i orjinali var. Bana sorarsanız karmakarışık bir telefon Şu an size tavsiye etmem. Daha yeni modeli çıkınca alın derim ben. Zaten bişeyin yenisi çıkınca almak yanlış bence. Bir alt modelden takip edeceksin ki ne alırken nede satarken kazık yemeyeceksin.

Özellik ne ararsan var tv bağımsız çalışıyor Fakat dedim ya Şu anda pek de beyenmedim.

CanceR

CanceR

Üye
n99i aslıdan anycool ama sadece nokia gibi görünsün die öle bi sim takmışlar anycoolun yeni modeller var mesesa son çıkan t838 çok güzel özellikleri var isterseniz bi araştırın bi ark 300 m ye aldım demişti piyasada andı fiyat yane en fazla 10 m oynar ;)

cyberboy53

Üye
bak kardeşim bu telefon çin de NOKLA diye bir marka tarafından üretiliyor ama L harfini küçük yazıyorlar aslına bakarsan telefon abartılacak kadar kötü değil dayımda da var ordan biliyorum en güzel özelliği de analog tv her yerden,sınırsız ve ücretsiz tv fiyatı ise 1 gb hafıza kartı ile 225 lira

emeğe saygı

gabico

gabico

Üye
arakdaşlar ben bu telefonu almam çünkü her an bozulabilir ya bozlursa zaten param az riske giremem keşke çin malı olmasa ve bu fiyata olsa aynı zamanda garantisi olsa bu telefonu kaçırmazdım ama garantisi yok orjinal değil artık o kadar da deli değiliz riske girmeyin bence.Giren kendi kuyusununu kazar

onur_01

Üye
internet yok mu hiç yakınlarda internet olmasa zate mesaj yazamdın google den basana arkadaşım

bulent252

Üye
n99i aslında nokianın böyle telefonu yok dikkat. bunlar çin işi nokia süsü verilmiş telefonlat türktelekom desteği olmadığı için 1 ay sonra kapanıyor

hd18

Üye
Nokia N99i 2 Modeli Var Cift Hatlı Ve Tek Hatlı Eger Tek Hatlıysa Bıraz ıyı Ama Cıft Hatlıysa Kotu Pekı Neyı Kotu 1.buluotuuth Tan Verı Alamıyor 2.telefonun Kendı Hafızası Yok 3.pixeli Buyuk Fotografları Gostermıyor 4.video Formatlarının Hicbirini Gostermıyor(truempeg4 Dıye Bır Format ıstıyor O Formatıda Cevırme Yapan Bır Converter Programı Yok )5.mp3 Lıstesıde Cok Az Dıger Mp3 Lerı Dınlemek ıcın Lısteden Mp3 Sılmenız Lazım ... Begendıgım Yonlerı Cok Saglam Kalıtelı Yapmıslar Dokunmatık Ekranı ıyı Yapmıslar Bataryalar Guzel Ve Serı Bır Telefon

kaan583

kaan583

Üye
bence mükemmel tek kelimeyle :)
serseri
[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

yaw ben takıyom usb yi yazı gelmiyo sadece şarz oluyor diyo:(
yardımcı olurmusunuz
(*SERSERİ*)
[email protected]

Üst Alt