Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N98 dedikoduları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bermudaber
Üye
n96 2000den fazla olacak
bu telefon acaba ne kadar olur
2000den çoh fazla
expertmert
Üye
wala ne ararsan warr iphone a tercih ederim ben sahsenn ... tabi fiyatınına gore :P
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Bütün Telefonları İphoneye Benzetmeye ÇAlışacaklar.
anilakarsu93
Üye
Bu telefon IPhone a bin basar...
enrico
Üye
fake
assault79
Üye
fiyat konusaunda neden bu kadar yüksek tahmin yapıyoruz anlayamadım.2000 ytl leden bahsediorsunuz az paramı kardeşim bu gunden sonra daha doğrusu çinli kardeşler olguğu sürece hiç bir marka telefon yuksek fiyattan satılamayacak..
murat55_
Üye
muthıs tek kelıme ıle arkadaslar
iphoneturkey11
Üye
atmayın 1.7.2 kamera 30fps den fazla eder 2. zaten n86 8mp var 3.s70 diye bisey yok s60 dan yüksek olcaksa s90 olur oda imkansız 4. 5x zum kodaklarda bile yok telefonda optik zum olmaz 5.3d bağdaştırıcısın üretimi sadece n95 te var n96 n97 de bile yok
kfyonur
Üye
bana göre yalan n97 bile daha yeni geldi..
By Y@VUZ
Üye
Fotarafları bir harika çeker bu tel heçççççç
Nadir
Emekli Yönetici
çin malı arkadaşlar dün telefoncularda gördüm..
rapman
Üye
ben bu haberi yıllar önce N97 çıkmadan önce okumuştum eğer N98 çıkacaksa (ki çıkacak) iphone ile baş edebilmesi lazım yani öyle oyunları olması lazım ki N98'in en 500 mb olması lazım.yani ekran kartı ram i işlemcisi falan harika olursa iphone uda geçer bence.
--------------- Ekleme ---------------
çin malı mı?ama tipi harika.zaten temadaki rehber simgesinden anlaşılıyor vista temasından çalmışlar
barombarom5858
Üye
bu çin malı bir telefon inanmyn arkilerrr bu telefon heryer cin sitesinde war igrin bakn yalan böle bir tl yok n98 cıkmadı da seneye
Bugra28
Üye
Valla anlayamadığım tamam güzel telefon ve bir çok özelliği çok hoş.Uydu tv cart curt ve 7.2mp kamera ama diğer sitelerde edindiğim bilgiye göre dahili hafıza 160 arttırılabilir hafıza 2Gb:S çok sevdim ama bu 2Gb beni sarstı. şu an bende n97 var çok memnunum(ve i-phone yaından bile geçemez)ama ya 7.2Mp kamera 2gb hafızaya fazla ya da 2gb 7.2Mp kameraya az ki öle:Sbence bir süre daha n97'nin tahtı sarsılmaz.
(kesinlikle katılıyorum arkadaşım.çünkü nokia n97'ye 32Gb+16Gb=48 çıkartmışken çıkartacağı n98 için 2Gb çıkartmaz.)
onuraslan
Üye
nokia gene yapar yapacağını ve hayallerimizi yıkabilirr
oguz_han93
Üye
annem umrede almıs bana bir tane n98. dedim cakmadır ana o ve bana dediki ogul sadece 150 lira 32 gb hafıza ve 8megapixel kamera var dedi. wireless de varmıs telefonda. ben de duyar duymaz cakma da olsa al dedim. elime ulasınca bilgi verecegim