Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N98 dedikoduları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krizcohen
Üye
Bu Işin Sonu Nereye Gidiyorrr???
alonemo
Üye
abi ben bu telefonu çıkar çıkmaz
alıcam parası umrumda değil
ha bu telefon 2010 da çıkacak
daha çıkacak n serisi var arkadaş lar
haftalığınızı biriktirip 2 senede alırsınız
--------------- Ekleme ---------------
sad
--------------- Ekleme ---------------
asdasd
strange_xxl
Üye
süper bi cihaz yaw şuna bakın
ercie3
Üye
o telefonda bu piksel kamera çok süper bişi
yawwww :d
muratay_35
Üye
bu tel çıkarsa kimse dijital fotograf makinası almaz bence ama fiziki olarak muhteşem bişey
aiai
Üye
çok güzel bir makina 7.2 megabiksel olmasıl ama ne zaman çıkacak kir
ßurçiN
Üye
saçma neden mi çünkü insan gözü sadece 9 milyontanerengi ayırt edebilir
Tec/-/no
Üye
Çok merak ediyorum acaba bu telefon kaç para olucak zaten işletim sistemi de yenileniyormuş buna program bulmak da zor olur.
benim bildiğim nokia bu kadar özelliği bir telefonda toplamaz toplasa bile bunun için en az 5 seneye bölerek yeni telefonlar çıkararak onlara yayar başka türlü nasıl hem insanlarla dalga geçip hemde para kazanacak ki.
bence bu özellikleri koyarlar ama n95 deki gibi bataryası 1 günde biter
OGu2HaN
Üye
cok szuper olacak gibi duruyo
demirbilek_225
Üye
Ya Dijital Uydu Yayınları diyor bu özelliğini çok beğendim Dijital Uydunu en az 200 - 300 TV kanalı var Daha ne isterimmm....
güvercin
Üye
5x optik zoom ve 7.2 mp bir telefonun ne kadar kalın olabileceğini tahmin etmek zor olmaz herhalde ama üretilirse büyük sükse yapacağından eminim
safakk
Üye
ya ben bu dedikoduyu duymuştum ve birçok sitede bu telefonun fake olduğunu görmüştüm ama tam emin diğilim
omeraydo
Üye
bence nokia bu tasarımı göz önüne alınacaktır piyasadaki bütün uçuk ilginç yenilikçi modeller ilk nokia dan çıkar hemen hemen öyle değilmi örnek N880 9110 serisi ve n-gage gibi
AkreP_KraL_19_1
Üye
gözel telefon
arslan_arcelik
Üye
harbi harbi nokia süper ilerliyor. Umarım hep böyle qider...