• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N98 dedikoduları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nokia N98 dedikoduları
[imga=left]http://www.maxicep.com/forums/imagehosting/thum_246a480126985c.jpg[/imga]
Henüz konsept aşamasında olan N98, i-visual tarafından tasarlanmış. 16 milyon renkli 3.5 inç büyüklüğünde dokunmatik ekandan oluşan cihaz, iPhone'a benziyor. 20 sayısal, 5x optik yakınlaştırmalı 7.2 megapiksel kamera, GPS alıcı, dijital uydu yayınlarını izleyebileceğiniz alıcı bulunduran N98, bluetooth, Wi-Fi ve 3G bağlantılarını destekliyor. Symbian S70 arayüzü ile çalışan cihazın hayali özellikleri arasında MP3 çalar, 3D grafik bağdaştırıcı ve 30fps kalitesinde video kayıt gibi özellikler de bulunuyor. Bakalım Nokia bu konsepti nekadar ciddiye alacak.

POWER

POWER

Üye
Ciddiye alsa fena olmaz tasarım bakımından da süper bişi...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
hımmm guzel deil harika muhtesem bisi:D gerek tasarım gerekse ozellikler :D
acaba ne kadar olcak bide fazla kalın olmasa

POWER

POWER

Üye
Ya ben hayran kaldım bu telefona...

volkanbagdatli

volkanbagdatli

Üye
Abi gsl bşye bensio.Parasıda gsl olr bence.Şimdiden söliim en az 2.000 ytl...

ibonline

ibonline

Üye
makina cok güzel 7,2 mp kamera optik 5x zoom 3.5 inç ekran ama
numerik tuşlar yok buda sıkıntı oluyor böyle bir problem general mobiledede vardı ikinci cift hatlı telefonunu tuşlu yaptı mesaj yazmak generalda adeta zülüm :D

mualua

Üye
fazla heycanlanmayın bu tel baya hoş ama benim bildiğim malesef fake.nokianın 8600 modelinden esinlenmiş bir fotoshop eseri

mservank

mservank

Üye
güzel yapmışlar ama nokia bu kadar fazla özellikleri cep telefonundabulundurrursa zenginler bunları almak için koşar yani . ama çok pahalı olur .sanki ilk gördüğükm bana l'amour serisinden bir telefonmuş gibi geldi

safakk

safakk

Üye
ya telefon tam bir harika ya süper bişi ama bi de fiyatı alınabilecek düzeyde olsa :) birde bu telefonu aldık mı artık fotograf makinesine falan ihtiyaç kalmaz herhalde düşünsene 5x optik zoom harika bişi:spr

rafaelnadal

rafaelnadal

Üye
bu tel çıkarsa kimse dijital fotograf makinası almaz bence ama fiziki olarak muhteşem bişey:yuru

BRKNSR BY PC

BRKNSR BY PC

Üye
benim bildiğim nokia bu kadar özelliği bir telefonda toplamaz toplasa bile bunun için en az 5 seneye bölerek yeni telefonlar çıkararak onlara yayar başka türlü nasıl hem insanlarla dalga geçip hemde para kazanacak ki.

otoata

otoata

Üye
bencede muthiş olmuş

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kamera Muazzam

omeraydo

omeraydo

Üye
ciddiye almayı değil üretmeye şimdiden başlamalı

gnctrk

gnctrk

Üye
Fevkalâdenin fevkınde:islik

dj_falcon

dj_falcon

Üye
cok güzel tasarım fiyatı düşürürse alıcısı cok olur

ozerlife

ozerlife

Üye
bu guzel cihaz nokia 20 25gunsonra yenisini cıkaracak ama heheheh.. bu arada iphone gibi telefon daha gormedim ve kullanmadım sadece birazcik ısınıyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fake değil bu

QxQ

QxQ

Üye
Ya bu cihazı çıkartırsa harika olur. İnanılmaz özellikleri var internette bu resimle çok sık karşılaştım. Sank bir gerçekliği var gibi.

mrsa

mrsa

Üye
çok süper bi telefon umarım yakın zmanda çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...