Nokia N97 mini yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuxer_35

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 mini yardım..
Asagıda gordugunz resimde masaustundekileri kaldırıp kendi istedigim resmimi koymak istiyorum bilen varsa simdiden tesekkurler ve ayrıca wirelessle baglanamıyorum ayarlar menüsünde bağlantı menüsü olması gerekiyor ama yok neden.?

--------------- Ekleme ---------------

Lütfen acil lazım bekliyorum cevaplarınızı..

berber_3421

Üye
slm kardeş sol alta seçenekler var gir oraya değişştir de
sonra istediğini ekle
komple kaldırmak istersende elinin ekranda sağa sola oynat kaybolurr:D

tuxer_35

Üye
    Konu Sahibi
degistir dye bisey yok seceneklerde

echb0x

Üye
Seçeneklerden içeriği gizle de , sonra kullanmak istediğin resme gel Kullan de Duvar Kağıdı nı seç

tuxer_35

Üye
    Konu Sahibi
masaüstünde sol alt kosodeki seceneklere tıklıyorm karsımı sırasıyla açılan uygulama programı göster/menü görüntüsünü degistir/organize et/yardım/çıkıs geliyor içerigi gizle dye birsey yok.:hmmm

echb0x

Üye
valla benim menü öyle dostum ordan dedim :) Gerçi benimki yabancı dilde türkçeside aynıdır büyük ihtimal =) bende sana bir soru sorayım ? Telefon numarası kaydetmek için numaralar sayfasını açıyoruzya, rakamlara hızlı hızlı basınca hafif bi takılma sendede oluyormu ? merak ettim :)

tuxer_35

Üye
    Konu Sahibi
Hayır normal takılmadan yazabiliyorum..

echb0x

Üye
hayır mesela 6 tuşuna devamli bas hızlı hızlı .. o zaman hafif bir takılma oluyormu merak ettiğim o :=)

tuxer_35

Üye
    Konu Sahibi
Hayır pes pese hızlıca basıyorum takılmıyor..Ben su wirelessle baglanamıyorum ayarlar menüsüne giriyorum bağlantı yönetimi var bağlantı diye birsey yok nasıl bağlanıcam?????

yargic001

Üye
evet arkadaşlar ücretsiz msn den yaararlanmak istiyorum bende vodafone hattim var ? N73 den giriliyor bundan nasil giriyoruz anlamadim yaff

baranas

Üye
konuyla alakasıs olacak ama o telefondan memnun musun almayı düşünüyorumda liseye geçecek biri için

010101010101010

Üye
Nokia N97 mini icin acil flash player gerekiyor,
Buraya ekleyen veya yardim eden olursa cok süper olur.
Mail : [email protected]
simdiden tsk ler .

pampampampam

Üye
arkadaslar ekrandakı kısayol katmanları kaldırmak ıcın ekranın her hangı bır yerıne basılı parmagınızı saga veya sola kaydırın ben n97 daha turkıyeye gelmeden lıbyadan almıstım ılk zamanlar memnundum ama su sıralar takılma yapıyor hızlı ıslemlerde gereklı reaksıyonu gostermıyor gelen cagrılara bıle cevap veremıyorum bazen benım sansızlıgımdanmıdır bılınme yoksa bu sorunu baska yasayanlarda varmı onu merak edıyorum

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
onu sat bi bilgisayar al daha kolay yardımcı olabilirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt