Nokia N97 Mini Hakkında Bir Kaç Soru(n) [ Kamera, Wi-Fi vs ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moquzhan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Mini Hakkında Bir Kaç Soru(n) [ Kamera, Wi-Fi vs ]
Sa Arkadaşlar ben n97 kullanıcısıyım fakat telefonu aldığımdan beri (sıfır) Wi-fi ile internete giremiyorum. Bağlanıyorum Fakat Web Taramasını Başlat dediğimde Geçersiz Sunucu İsmi gibi bazı Hatalar ile bağlanamıyorum.

2. Sorunum : Telefonn kamerası 5MB Carl Zeiss Olmasına rağmen Görüntü Kalitesi Çok berbat. Önceden N73 Kullacınısı Olduğum için Kamerası ( 3.2mb ) n97den çok çok daha iyiydi. ayarları ile oynadım fakat bi türlü çözüme kavuşamadım. Hard Format vs dahil.

3. sorun ise Telefonum arada Kapanıp tekrar açılyor ( çok sık olmasa bile ilerde sorun teşkil edebileceğinden bi danışmak istedim )

Arkadaşımın Birisinin Telefonunda ( 5130 E.M. ) Facebook'da video izlediğini gördüm fakat benim tlefonda hangi url'den girsem izleyemedim Farklı tarayıcılarda Denedim olmadı. FAcebook Yer imini de indirdim aynı bunn nedeni nedir acaba?

Birde Nokia N8 Daha mı iyi N97 miniden ? Bi kaç özelliğini karşılaştırdım ve bi kaç kişeye sorduğumda bazıları N8 bazıalrı N97 diyor Sizce Hangisi ?

DipNot: Telefon Orjinaldir.

Teşşkrlr İyi Forumlar ..

--------------- Ekleme ---------------

fırtzırt

Üye
gerçekten yhaa bende n73 kullanıcısıydım çektiğim fotoları pc ye atınca sankı dijital bir kamerayla çekmişim gibi beni büyülüyodu..sonra sıkıldım sattım n97 aldım video çekimi mükemmel ama fotoğraf çekimi n73 e göre düşük neden beyler? n97 5 mp,n73 3.2mp?(bu arada arkadasım tlm kapanıyo ara sıra dıyosun bendede oluyodu hard format at, ve tlnı fazla şeyler yukleme gereksız şeyler... n8 ve n97 mini yi karşılaştırmak gerekirse teknik bakımdan donanımsallık bakımdan tabiki n8.çünkü: symbian 3 işletim sistemi, 650 mhz işlemci hızı, 256 mb ram,12 mp kamera gibi özelliklerde öne geçiyo. ama görünüş bakımından tabiki q klavye bakımından n97 mini. babam almanyada nokia shop a gitmiş ve bana burda en iyi tlfonu verirmisin demiş. adam n97 mini ile n8 i çıkarmış babamında n97 hoşuna gitmiş ve almış geşke n8 alsaymışş...

kalkan3434

Üye
Ayarlardaki çözünürlüklerin 5 MP olarak ayarlandığına emin misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...