nokia n97 laptop'dan şarj olmuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bykus94

bykus94

Üye
    Konu Sahibi
nokia n97 laptop'dan şarj olmuyor
öncelikle herkese kolay gelsin..

N97 adlı cihazı kullanıyorum. Cihazda şarj problemi yaşamıyorum şarj aletinden normal bir şekilde şarj oluyor.
Hatta Windows XP işletim sistemli bir masaüstü PC'den de USB yoluyla sorunsuz şarj edebiliyorum.

Ancak Windows7 işletim sistemine sahip bir Toshiba laptop kullanmaya başladım ve telefonumu USB yoluyla şarj edemiyorum.
Sorun bilgisayarın windows7 mi olması sizlerde aynı sıkıntıyı yaşıyormusunuz ?

:megafon: Bunun bi çözümü varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Not:
* Telefonu masaüstü PC'ye bağladığımda "Depolama" işlevini seçiyordum ve telefon hem şarj olmaya başlıyor hemde depolama işlevinden yararlanabiliyordum.
* Ama Laptopta bu işlevi yaptığımda sadece "Depolama" işlevini kullanabiliyorum. (..ki buda laptopun telefonu gördüğünü gösterir sorun ne anlamadım)

Symbianist

Symbianist

Üye
Farklı usblerde denedin mi ?

symbianlover

symbianlover

Üye
Evet farklı bir hub dene, farklı bir data kablosu da dene bence. Sonuçta sadece veri aktarım kabloları saglam kalıp güç aktarım kabloları hasar görmüş olabilir. USB girişli sarj aletin varsa onunlada dene bi

bykus94

bykus94

Üye
    Konu Sahibi
* farklı usb girişine taktım genede şarj olmuyor.
* farklı usb kablosu ile sarj etmeyi denedim sorun devam etmekte.

Not: telefonu usb girişine taktığımda bilgisayar telefonu algılıyor hatta "depolama" ve diğer işlevlerden sorunsuzca faydalanabiliyorum.
Yani ben şahsen sorunun kablodan veya USB gırısınden kaynaklandıgını dusunmuyorum.

Genede yardımcı olmayacalıstıgınız ıcın tesekkurler.

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
çözümü bilmiorum ama önerim var...

Telefonla ilgili cd program falan varsa onu kur laptopa

bykus94

bykus94

Üye
    Konu Sahibi
hayır kutunun içerisinden herhangi bir donanım çıkmadı.. Fakat zaten nokia genelde CD'lerin içine NOKIA OVI PC SUITE programını koyuyor..
Ve bende bu programın en son sürümü mevcut.
Zaten masaüstü PC den sorunsuz şarj oluyor hiç bir donanım yüklemeden.

genede yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt