Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N97 / Fiyatı / Özellikleri / Resimleri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet
Üye
bu ne fiyat böyle ? 5730'un fiyatını düşürür umarım..
bersan33
Üye
1,590 TL Ye Aldım Mükemmel Bir Telefon 3,5 inç Ekran Canlı Güncelleniyor ( Wİ-fi İle) Kamerası 5 Mp ama Net Dokunmatik Olması Biraz Korkutuyordu Beni Nokia Sonucta Nokia Yeni Dokunmatik Ekranlı Telefonlara Geçti Sorun Yaratırmı Diye Düşündüm ama Düşündügüm Gibi Olmadı Gayet İyi Klavyesi Güzel ama Tek Sogudugum Olay 'çşığ' vs. Türkçe Karakterlerin Klavyede Olan Diger Harflerin Üzerine Yazılması Karekter Tuşuna Basıp Türkçe Karakter Kullanabiliyoruz Sadece O Soguttu Biraz En Sevdigim Özellik İse Örnegin Kalabalık Bi rkadaş Ortamındayız Boşta Olan Radyo Kanalını Telefona Yazıyorum VE Benim Sectigim Şarkılar Çalıyor Benim Kanalım Oluyor Herkese Tavsiye Ederim alabiliyorsanız alın Verdiginiz Paraya Degecektir
kur selman
Üye
arkadaşlar ben dıs ulkedeyım isteyenlere pesın olması kaydıyla 1250 yada 1300 ytl e getırebılırım ılgılerınıze sunarım
arkadaslar bende 2 haftalık cıhaz var kutusu grantısı kulaklık bulutoht kulaklık hedıye edıcem her sey tam takır 1300 verıem alan varsa arasın 0532 636 34 67
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar bende 2 haftalık cıhaz var kutusu grantısı kulaklık bulutoht kulaklık hedıye edıcem her sey tam takır 1300 verıem alan varsa arasın 0532 636 34 67 n97
cemil_337
Üye
gerçekten n95 de 5 mg kamerasıvar bunu 8 olsaydı daha hoş olurud bakalım olmasa bunu da alır denerız
bende de orjinl n95 8gb var ıstıyen varsa arasın yada msn eklesın [email protected] by
kur selman
Üye
arkadaslar ben dis ulkedeyim aldim orginal 400 euro ya cok mukemmel ve de harika bir telefon
sikisgenn
Üye
Fiyatı 600 dürr 05399788800
asgz
Üye
N97 de dahili Gps var mı arkadaşlar ?
beyza_19
Üye
BEN ALDIM 1,480 MİLYONA HARİKA BİŞE YHAAAA GERCEKTEN DEĞER YHAANİİ BU TLFNA BU PARAA
Ben aldım harika bi tlfn yhanii bu tlfn bu paraya değer 10 numara yhaaa
jackel_by
Üye
süper ötesi bişi butelefon
walla bn aldım değer parasına
samet_006
Üye
Bende alıcam bu talefonlardan fakat yeterli param yok 500 m civarlarında satan olursa eğer eklesin (kesin satacak olan kişiler lütfen) [email protected]
Le4deR
Üye
Çin bir-iki haftaya yapar çakmasını... 250 liraya alırsınız.. .dert etmeyin
fotolel
Üye
kardeş bu ne yhaa telefona bhak ne kdr pahalı hadi 500 tl olsa neyse yuhh yhaa ama 10 numara telefon yhaa
ewt kardeş yapmış bile 250 tl ye telefon var ve aynı özellikler gördüm n97 sandım ama bhaktım çakma japon malı kuzende vardı saatı mal telefonu
arkadaşlar uyumayın bizim orda japon malı var 250 tl aynı özellikler ama güvenipte alamıyom:S
hasanatilasumer
Üye
böyle bir telefona 8 bile az
utku fıranca
Üye
arkadaşlar n97 ve ipone satıyorum fıransada yasıyorum telefonun her aksesuarı var kutusuyla beraber turkıyede kayıdını yaptırıyorum ısteyenler baglantı kursun cok uygun fıyata bırakıyorum ve herturlu telefon bulunmaktadır adım utku