• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N97 / Fiyatı / Özellikleri / Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
bu ne fiyat böyle ? :) 5730'un fiyatını düşürür umarım..

bersan33

Üye
1,590 TL Ye Aldım Mükemmel Bir Telefon 3,5 inç Ekran Canlı Güncelleniyor ( Wİ-fi İle) Kamerası 5 Mp ama Net Dokunmatik Olması Biraz Korkutuyordu Beni Nokia Sonucta Nokia Yeni Dokunmatik Ekranlı Telefonlara Geçti Sorun Yaratırmı Diye Düşündüm ama Düşündügüm Gibi Olmadı Gayet İyi Klavyesi Güzel ama Tek Sogudugum Olay 'çşığ' vs. Türkçe Karakterlerin Klavyede Olan Diger Harflerin Üzerine Yazılması Karekter Tuşuna Basıp Türkçe Karakter Kullanabiliyoruz Sadece O Soguttu Biraz En Sevdigim Özellik İse Örnegin Kalabalık Bi rkadaş Ortamındayız Boşta Olan Radyo Kanalını Telefona Yazıyorum VE Benim Sectigim Şarkılar Çalıyor :) Benim Kanalım Oluyor :) Herkese Tavsiye Ederim alabiliyorsanız alın Verdiginiz Paraya Degecektir

kur selman

kur selman

Üye
arkadaşlar ben dıs ulkedeyım isteyenlere pesın olması kaydıyla 1250 yada 1300 ytl e getırebılırım ılgılerınıze sunarım

--------------- Ekleme ---------------

mail adresim [email protected] bu adresten ulasabılırsınız

arkadaslar bn dıs ulkedeyım ısteyen arkadaslara n 97 getırebılırım paranın pesın olması kaydyla 1250 yada 1300 ytl den baslar maıl adresım [email protected] saygılarla

NAFİUMAR

Üye
Daha kutusunu dahi açmadım turkcell den aldım 3 adet fazla olduğu için satıyorum 1 tanesini
tel: 0530 458 74 44 fiat :725€

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
ee ztn turkcellde 725 euroya satıyor gider turkcellden alırım daa iyi ve içim rahat olur eğer faturayı kestirmişsen cihaz ikinci el olur

BoSHVeR

Üye

:oke: Arkadaşlar spot 650 TL ye satıyorum ilgilenenler ekleyebilir pazarlık payı saklıdır... [email protected] :oke:

djistanbul

djistanbul

Üye
ya bnde var n97 super telefon tavsıye ederım

ahmet83753

Üye
arkadaslar bende 2 haftalık cıhaz var kutusu grantısı kulaklık bulutoht kulaklık hedıye edıcem her sey tam takır 1300 verıem alan varsa arasın 0532 636 34 67

arkadaslar bende 2 haftalık cıhaz var kutusu grantısı kulaklık bulutoht kulaklık hedıye edıcem her sey tam takır 1300 verıem alan varsa arasın 0532 636 34 67 n97

cemil_337

Üye
gerçekten n95 de 5 mg kamerasıvar bunu 8 olsaydı daha hoş olurud bakalım olmasa bunu da alır denerız :D

bende de orjinl n95 8gb var ıstıyen varsa arasın yada msn eklesın [email protected] by

kur selman

kur selman

Üye
arkadaslar ben dis ulkedeyim aldim orginal 400 euro ya cok mukemmel ve de harika bir telefon

sikisgenn

Üye
Fiyatı 600 dürr 05399788800

asgz

asgz

Üye
N97 de dahili Gps var mı arkadaşlar ?

beyza_19

Üye
BEN ALDIM 1,480 MİLYONA HARİKA BİŞE YHAAAA GERCEKTEN DEĞER YHAANİİ :) BU TLFNA BU PARAA:) :oke:

Ben aldım harika bi tlfn yhanii bu tlfn bu paraya değer 10 numara yhaaa :)

jackel_by

jackel_by

Üye
süper ötesi bişi butelefon

walla bn aldım değer parasına

samet_006

Üye
Bende alıcam bu talefonlardan fakat yeterli param yok 500 m civarlarında satan olursa eğer eklesin (kesin satacak olan kişiler lütfen) [email protected]

Le4deR

Le4deR

Üye
Çin bir-iki haftaya yapar çakmasını... 250 liraya alırsınız.. .dert etmeyin :D

fotolel

Üye
kardeş bu ne yhaa telefona bhak ne kdr pahalı hadi 500 tl olsa neyse yuhh yhaa ama 10 numara telefon yhaa

ewt kardeş yapmış bile 250 tl ye telefon var ve aynı özellikler gördüm n97 sandım ama bhaktım çakma japon malı kuzende vardı saatı mal telefonu

arkadaşlar uyumayın bizim orda japon malı var 250 tl aynı özellikler ama güvenipte alamıyom:S

hasanatilasumer

Üye
böyle bir telefona 8 bile az

utku fıranca

Üye
arkadaşlar n97 ve ipone satıyorum fıransada yasıyorum telefonun her aksesuarı var kutusuyla beraber turkıyede kayıdını yaptırıyorum ısteyenler baglantı kursun cok uygun fıyata bırakıyorum ve herturlu telefon bulunmaktadır adım utku

adresım [email protected]

cep numaram 0033688953843

n97 satıyorum fırancada yasıyorum herturlu telefon satmaktayım turkıyeye kaydını yapıyorum kutusu aksesuarı var bana ulaşın [email protected]

humandied

Üye
fiyatı kaç yaaaaa bunu süper bişi ya harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt