• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N97 / Fiyatı / Özellikleri / Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkordu

turkordu

Üye
Cok pahalı bunun yerine gider bi laptop alırım daha iyi:oke:

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
arkadaşlar birraz daha bekleyin N98 8MP olarak çıkacak

By_Lokaliz

Üye
wallah ben nokia n73 kullanıyorum ama n97 çıkınca direk siparişini vericem onu söliyim özelliklerini baktım okudum süper telefon bence :naughty:

skynet

Üye
güzel telefona benziyor ama kamerasının aynı olması kötü zaten n95ile n96'nın kamerası aynı 5 magapiksel bunuda aynı yapmışlar samsung 8 megapiksele geçti maşallah nokia hala 5 megapikselde gitmeye kararlı anlaşılan....

KEMAL_21_95

Üye
n96 alalı 1 ay geçmedi bu aletten haberim olsaydı biraz daha beklerdim

burak415461

Üye
süper bişe çıkar çıkmaz alıcam:oke::oke::oke:

amil1991

Üye
cox iyi,ama NOKIA N86 kamerasi 8 mp

matrax3349

Üye
ARKADASLAR ALMAK ISTEYEN OLURSA SIFIR DAHA TURKIYEDE BILE YOKKKAN GETIREBILIR 900 DOLAR A ALMAK ISTEYEN [email protected] adresine yazsın

harunegit

Üye
DEGER OKADAR PARAYa valla:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:aman2::aman2::aman2::aman2::aman2:

cast_away

Üye
ben aldım arkadaşlar. samsung innov8 i verip yine nokia ya döndüm. telefon özellikleri ve kullanuşıyla çok ayrı duruyor ancak biçok nokia da oldugu gibi sürekli kilitleniyor, saçma sapan problemler çıkarıyor. sapıtıyor,bazen tuş kilidini bile açamıyorum,pilini sökmeden düzelmiyor, samsungda hiç böyle problemler yaşamamıştım. omina HD alacaktım , 50 lira fark vardı arada ama çok büyük oldugu için almadım. n97 aldıgıma pişman oldum, tıpkı N70 ve N95 aldığıma pişman oldugum gibi yine gidip nokia aldım ve pişman oldum. belki yeni yazılım la falan düzelir bu sorunlar.

judas_gti

Üye
slm arkadalar ben aldim sunda kullaniyorum cok iyi salam yapmislar ama daha birtane video oynaticisi veya soyle diyeyim her hangibi hicbirsey yok icinde bulup yuklemeniz gerekiyor?
saygilar.

husezgn

Üye
Nokıa bu hiç acele etmeyin yarın 8mp veya 10 mp çıkar bu telefonların n95 verip bunu almak mantıksız özeliikleri aynı zaten sadece ekran çzunurlugu biraz yuksek birazda buyuk.....bence bekleyin fiyat düşerse alın

zeyunal

zeyunal

Üye
almanya mediamarkt ta satılıyor :) tarifesiz fiyatı 529 €

crpft

Üye
ucuzlarsa alırım başka türlü deymez bence murat

--------------- Ekleme ---------------

haklısın bence leptop al ondan iy,

n95im

Üye
arkadaşlar 5800 expressmusic den tek farkı artı klavyesi ve 5 mp kamerası

DUDO

Üye
Abi süper bişey yapmışlar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Hemen alacağım çıktığında.

dj_emrah

dj_emrah

Üye
ya aslında ben aldım ama gerçekten işe yaramıyo almayın ben sattım fabrika babamın oldugu için orda hemen aldım elimden düştü limuzinin altında kaldı ama bir çizik bile yok aMA almayın alma

egemenkons

Üye
arkadaşlar bu tel şu an elimde ve inanılmaz güzel kesinlikle tavsiye ederim tam bi karizma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt