• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N97 : Çıkış tarihi ve fiyatı açıklağa kavuştu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N97 : Çıkış tarihi ve fiyatı açıklağa kavuştu

Geçen ay Barselona’da düzenlenen Nokia World etkinliğinde tanıtılan Nokia N97’nin 31 Mart 2009 tarihinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Cihazın tam dokunmatik bir ekranı ve kayar kapağın altında gizlenmiş QWERTY klavyesi bulunuyor. Cihazda işletim sistemi olarak S60 Mobil işletim sistemi kullanılacağı açıklandı. Cihaz özelliklerinin yanı sıra beyaz tasarımı ve 32 Gigabayt’lık geniş hafıza boyutu ile gözleri üzerine topluyor.

Cihazın fiyatının yaklaşık 479 Sterlin olması bekleniyor. Tabiki dünyada Mart ayında satışa sunulması beklenen cihazın Türkiye’ye geliş tarihinin Mayıs veya Haziran ayı olacağını unutmayalım.

alemburda

alemburda

Üye
bakalım türkiyede kaç bin tl olacak ? :(

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
hesap yapalım: 479 x1,4 (gümrük) x1,18 (kdv) x2,5 (sterlin) = 1978tl

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
2000 tlden açılır sonra gitti gide düşer geldiktan 5-6 ay sonra almayı düşünüyorum:)

Ozan

Ozan

Admin
N serisinde, business sınıfa kaçıyor olsa da en başarılı telefon bu olacak artık olayı bitirmiş oluyor bu model ile Nokia :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Nokia costu bi kere tutabilene helal olsun .....Ama insan bu teli alıp sokakta gönül rahatlığıyla dolanamaz...

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
abi harika bi tel şimdiden sizi biraz meraklandırayım nokia N98de piyasaya sürecek 7.2mp kamera 48GB hafıza ve adaha birçok belirtilmeyen özellikler olacak ben bu telefonu bekliyorum ama 1-2 sene de ancak gelir diye düşünüyorum :oke:

saleen_s7

Üye
bn valla ilk geldii gn alcm ı phone nu özelliksiz die alamadım ama bunu gönül rahatlığıyla alacam

tuncay_bolat

Üye
bu telefonda da yine bişler eksik olacak ayrıca fiyatı da 1.600-1.700 gibi bişi olur
ama ne kadar olursa olsun her kesime hitap etmeyecek(fiyat konusu hariç)

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
teşekkürler...

isokayaci

isokayaci

Üye
arkadaslar sterlın 2.41 tl 479*2.41:1155tl gumrugude sız katar sınız cook fazla gelı fıyatıı bence bı de bı problemle karsılasırsak o kotu olur.....

kfyonur

Üye
Temmuz sonu gelicekmiş,Hziran sonu gelicek diye sattık n96 yı :)

gaziliyavuz

Üye
amerikadayım ben aldım hemde 620 dolara dokunmatik ekranı cok kotu tabiki iphoneının yerini hicbiri alamaz ama bu ileri derecede berbat trdeki satıs fiyatı satıcı karıyla beraber 2500tlyi bulacaktır

hilal canan

Üye
hepiniz haklısınız

ferhat63

ferhat63

Üye
bence abartılı bır fıyat n95 cıktıgında 1500 tl idi şimdi 500 tl olmuş buda aynı olacak bıraz sabırlazım.

--------------- Ekleme ---------------

şu anda urfada var gordum.ama sormadım.

yaskeroglu

Üye
Tfkjklgjkljgkljlktgjjjtkglkjtgljkkjgtkjlgttg

mehmet cimbom

Üye
genlic bu telofon ingilterede cikali 2 ay oldu isteyen var ise turkiyedeki fiyatin yarisina posta ile gonderebilirim.:megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt