Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia n97 alcagm skyfire kursam facede wideo izlenirmi we Skyfire n97ye kurulurmu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dragom
Üye
Konu Sahibi
Nokia n97 alcagm skyfire kursam facede wideo izlenirmi we Skyfire n97ye kurulurmu
ba$liktaki gibi onerilerinizi bekliyorum
karloff
Üye
Evet abicim, facebook'tan video izlemek için Skyfire kurman gerekir ve N97'ye kurulur
haltie
Üye
evet sadece facebook değil youtube izlesene vb çoğu siteden videoları izleyebilirsin önce skyfireyi kurman lazım
volkan erdogdu
Üye
Arkadaşlar N97 mini ye nasıl kurabilirim bu skyfire denilen programı.
Forumdaki diğer anlatımlardan anlamadım da bana biriniz yardımcı olurmusunuz acaba.???
dragom
Üye
Konu Sahibi
saolun abiler birde yazilim guncelleme nedir indirdim ama telefonu bugun alicagim
haltie
Üye
1-programı indir telefona at daha sonra telefon menüsünden araçlar-doysa yönticisi attığın programı bul üzerine tıkla yükleme başlar gelen yönergelere evet de yükleme böyle olur.bazı programlarda sertifika hatası alabilirsin.
2-yazılım güncelleme yapabilmek için pc suit kurmalısın.orada yazılım güncelleme menüsü var oraya gir o seni yönlendiriyor gerekli uyarıları ve önlemleride söylüyor iyi forumlar
dragom
Üye
Konu Sahibi
yazlm guncellemenin yarari nedir pc $uit hakkinda detayli bir konu warmi?
Revengeful
Emekli Yönetici
evet
haltie
Üye
örneğin bazı cihazlarda nokia yeni yazılımlar çıkarıyor bu bazen yenilikler getirebiliyor telefona geliştirebiliyor.ama şuanki halinden memnunsan o kadar da acil önemli bir şey değil.
pc suit hakkında gemiş bilgiyi alttaki linkten bulabilirsin.indirmeyide ordan yapabilirsin iyi forumlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alpaçino6363
Üye
kardeş bende sony ericsson k800i var skyfire kulurmu