erdew Üye teşekkürler güzel tema ama beyaz renk temalar şarjı daha cabuk bitiriyor benim tercihim koyu tonlar malum 5800 da şarjı idareli kullanmak lazım
teşekkürler güzel tema ama beyaz renk temalar şarjı daha cabuk bitiriyor benim tercihim koyu tonlar malum 5800 da şarjı idareli kullanmak lazım
TEKYUMRUK Üye Konu Sahibi erdew' Alıntı: teşekkürler güzel tema ama beyaz renk temalar şarjı daha cabuk bitiriyor benim tercihim koyu tonlar malum 5800 da şarjı idareli kullanmak lazım Genişletmek için tıkla ... ben bu mantıgı anlamıyorum arkadaş çok anlamsız bişi beyaz çok cabuk bitiriyo siyah bitirmiyo gülüp geçiyorum bunlara sonuçta pixel reng üretiyor az yada çok haracamasına tema neden olmuyor
erdew' Alıntı: teşekkürler güzel tema ama beyaz renk temalar şarjı daha cabuk bitiriyor benim tercihim koyu tonlar malum 5800 da şarjı idareli kullanmak lazım Genişletmek için tıkla ... ben bu mantıgı anlamıyorum arkadaş çok anlamsız bişi beyaz çok cabuk bitiriyo siyah bitirmiyo gülüp geçiyorum bunlara sonuçta pixel reng üretiyor az yada çok haracamasına tema neden olmuyor
TEKYUMRUK Üye Konu Sahibi batuone' Alıntı: saol Genişletmek için tıkla ... bi saol nası mutlu ediyor bu konu için teşekkür