Nokia N97 32GB Şarj Sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrueL_Xp

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 32GB Şarj Sorunu ?
2. el aldım 2 gün oldu olmadı sarj aleti yan sanayi ki takıyorum beyaz ısıgın yanmasıyla ugrasyorum pat yanıyor 20 sn sonra yine sönüyor dun yine gittim baska aldım yine aynı sorun takınca ısık yanıyor sonra sarj olmuyor diyor pc den usb ile sarj ediyorum ondada beyaz ısık yanıcakta sonmicak diye 10 dk ugrasıyorum neredeyse garantisi yok ama adam sıkıntı oldugunda getir dedi ben adamın servisine verdigimde sarj oluyordu nedir bendeki yanlıslık ?
sarj aletim bozuk olsa anlarım ama pc dede sarj edicek diye dklarca ugrasıyorum ne yapmalıyım ?
cihazın donanamında bir eksik yok .

serkanl

Üye
teşekur teşekur

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
sarj aleti girisinde sorun war dicem ama usb de olmuomuş. Farklı batarya ile dene olmazsa donanımına bir baktır derim

----------Eklendi @ 11:26:01 ---------- Yazıldı @ 11:24:34 ----------

teşekur teşekur

mesaj kascaksanda yorum attığın konulara dikkat et

anılbaran

anılbaran

Üye
aldıgın yere bi daha git kardeşim yani biraz zorla yapsınlar. Orgınal şarj aleti al derim

BiLGi TeKNiK

Üye
arkadaslar sorun cozumu ufak bir entegre ......... ulaşirsniz teknik destek verebilirim. iyi akşmalr.

kenanaba

kenanaba

Üye
aynı sorun bende de var yardımcı olurmusunuz şemalar konusunda

AynstaynModeOn

Üye
bence bataryada yada teknik sorun

exd2121

Üye
orjinal şarj makinesi olmazsa diğer makineler şarj etmiyor ben çok denedim başka çözümü yok

comunistanbul

Üye
orjinal şarj makinesi olmazsa diğer makineler şarj etmiyor ben çok denedim başka çözümü yok

orjinal sarj aleti ve yeni orjinal batarya aldım ama sonuc gene aynı . Sorun telefondan kaynaklı başka telefonlarda sarj aleti düzgün calıstıgı surece sarj aletinde sorun yoktur.

AHKE

AHKE

Üye
buyuk ihtimal guç entegresinde sorun var

Myking1810

Myking1810

Üye
bendeki n97 de aynı sorunla başladı sapıtmaya şarj sorununu daha aşamadan telefon açılmamaya başladı kendi kendine açıldı 2 gün sonra tekrar kapandı başladık tamirci gezmeye biri der filmden biri ram den digeri anakart çatlamış yaptırmadım evde kendim söktüm kolanyayı tabağa doldurdum anakart ı attım içine 1 dakika falan beklettim 1 haftadır canavar hiç sorun çıkartmıyo ama beş para etmez n97 nokia dan böyle bir telefon beklemezdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...