Nokia N97-1 v22.0.110 Hack Nasıl yapılır.Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

omertuglu

Üye
hallettim abi çok sağol..

hakanaras04

Üye
ben windows 7 kullanıyorum bende hatta verdi wista uyuymluluk modunda bile çalıştırıyorum GO' ya bastıktan sonra error çıkmıyor yani değişen birşey olmuyor

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

hakanaras04

Üye
eğer format atarsam bu işlemmi baştan m yapmama lazım

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
@oguzcankral
Rica ederim...

@hakanaras04
Hiç bir şekilde format atmada bu yazılım silinmez hacklı vaziyette kalır.

hakanaras04

Üye
ben windows 7 kullanıyorum bende hatta verdi wista uyuymluluk modunda bile çalıştırıyorum GO' ya bastıktan sonra error çıkmıyor yani değişen birşey olmuyor

darkly_99

Üye
@darkly_99

remove record sekmesini ben yazılıma koymadım ve sonradan yazılıma eklenmez

yazılıma koymadığınız gibi keşke örnek resme de koymasaydınız.

Rehber bölümünde bazen saçmalıyor. hiçbir record software i düzgün kayıt yapmıyor. C bayağı boşaldı ama. Telefonda hız farkı yok. Z drive ı gözükmüyor. Yüklemeyi düşünen arkadaşlara duyurulur. Sevgiler..

izdi15

Üye
error reading phone init data diyor bi yardım et 3 gündür uğraşıyorum kardeşim yaw dosya

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içine at diyolar bu hata için ama yok yok olmuyor common files in içerisinde oluyor sildim common filesin içerisindeki rm-505 i sildim sadece C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içine attım rm-505 i ama gene aynı gene aynı hata napmam lazım:vur:vur:vur:vur

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım yardım et gözünü seviyim kaç gündür bununla uğraşıyorum her şey tamam napmam gerektiğinide biliyorum tek sorun şu hata nasıl giderebileceğimi söylede yapayım nolur

--------------- Ekleme ---------------

Galiba bu phonix le ilgili bir sorun biraz yardım edersen ben çözebilirim

burhan_N95

burhan_N95

Üye
tesekkurler arkadas ama hata alıyorum

nejaterol

nejaterol

Üye
    Konu Sahibi
Dosyaları indirmek için PC nin DNS adreslerini değiştirin

cuneyt22

Üye
beyaz için olan link kırık galiba. Dosya boyutunu gösteriyor ama indirmeye calışınca İstediğiniz dosya bağlantısı geçerli değil. diye bir hata cıkıyor..

mehmet3207

Üye
arkadaslar benim kurdugum jafda n97 yok jafı buradan indirdim ama n96 son n97 secemiyorum yok acil yardım lütfen n97 rm 505 hacklicem ama jafda yok...

brayz

Üye
kardeş indirdiğin jaf programının içinde not defteri gibi bi belge olucak onun program filesta odenon diye bı klasör var onun içine atıyosun dosya değiştirilsin mi diye uyarı vercek evet diyip tekrar jaf programını açıp cwf atıyosun

mehmet3207

Üye
tesekkürederim jaf tamam oldu ama simdide pc deki dosyayı görmüyo indirdiğim rm 505 exe dosyası değil kurulum yapılmıyo direk konuda yazdığı gibi kopyaladım ama jaf tanımıyo bunu nasıl yapıcam ben önce 5800 kullanıyordum rm 356 dosyası exe idi kurulum yapıyordum jafla tele atıyordum ama n97 de yapamadım rm 505 exe dosyası mı lazım yardım lütfen

mehmet_fatal_21

Üye
Program windows7 de çalişmadı...Başka bir program varmı yapabileceğimiz?

ugur.diker

Üye
ben win 7 kullanıyorum ve jaf kurulumunda sorun cıkmadı gereken dosyaları yerıne attım . Resımdeki adımlarıda takip ettim ama benim n97 yi bır turlu gormedi telefona hıc dokunmuyorum ama kendılıgınden sarj olmaya baslıyo acaba sorun burda mı lutfen yardım

ayarhan

Üye
JAF ile son aşamaya geldiğimde FLASH tuşunu tıkladıktan sonra gelen hata ekranını evet diyerek geçiyorum. Daha sonra telefonu ararken kapalı bir şekilde usb ye bağlıyorum. Telefonu görüyor. Kodlar çıkıyor. En son bu hatayı veriyor ve yükleme duruyor "Phone failed to boot in flash mode CMT..." Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

hakyet

Üye
arkadaşlar her şey tama fakat son test hata veriyor çift done yazısını alamıyorum tek done yazıyor ve 60 mb olmuyor yardım nerde hata yapıyorum

hakyet

Üye
ya arkadaşlar bu konuda adam akıllı cevap verecek kimse yokmu kimse ilgilenmiyormu

hakyet

Üye
aloooo konuda cevap verecek kimse yokmu yaaaaa

Üst Alt