Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N96 v30.033 Firmware
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wolfking61
Üye
arkadaslar bnde n96 var yanlız tlfondan güncelleştirmeleri kontrol et dediqim de görmüyor napmalıyım yardımcı olabilirmisiniz ??? ayrıca yazma dilini inglizce yapınca sorun ortadan kalkıyor
ahmede71
Üye
paylasim icin sag ol
--------------- Ekleme ---------------
paylasim icin sag ol
paylasim icin cok tesekür ederim
paylasim icin sag ol
serkocell
Üye
arkadaşlar yurt dışı cihazım var orjinal n96 ama ve 30.033 e kadar güncellendi bunda da türkçe mesaj yazmak baya sorun oluyor bir üst seviyeye yükseltmeye calısıyorum başka bir güncelleme yok diyor bilgisayardan da telefondan da denedim olmuyor.Nasıl telefonumu son sürüme güncelleyebilirim.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Yoksa kaldırıp atacağım en sonunda telefonu.
erkan2018
Üye
link yok
gulenay19822
Üye
tesekkürler
sevdalim_2424
Üye
bu pıroğram nerden iniyo bulamadım ben ya
slm139
Üye
link göremiyorum
gucer
Üye
NOKIA N96 ben yuklenecek hic bise gormuyorum yokmu bu telefona yeni yazilim nokia dan yapilmiyor
phoenix le yulemek icin yeni yazilim varsa lutfen ESKIDE olursa olsun yetaerki purogram atiyim telefonda ekran birden gitti nete baktim yazilim sorunu diyorlar bilmem dogrumu tskler
Hakanonur88
Üye
DİKKAT arkadaşla siz sız olun telefonu güncellemeyin derim her yeni guncellemede hata var v20.50 de kulaklık ve video sesi mükemmeldi telefonu guncelledim v30.101 yukledim video sesi kısıldı kulaklık sesi kısıldı ayrıca haritaya girince telefn kapanıyor bu yetmezmiş gibi telefonu türkceye çevirkmek ayri bela en iyisi guncellememek ben bin pisman oldum
omercagdass
Üye
aynı bnm teldede oldu smsde kasıyo nokiayı aradım adamlar tınlamyo lanet olsun eski sürümede dönülmüyo
Arkadaşlar n96 nın kamerasından şikayeti olan varmı. Benim kamera çok kötü çekiyor her ayarı denedim. Güncelleme yapan arkadaşlar kameranızda bir değişiklik oldumu . Sanki N95 in kamerası daha iyiydi gibi geliyor bana.