• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N96 v30.033 Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpsiz02

Üye
tşkler

akalin21

Üye
ben de wlan ile sorunsuz güncelleme yaptım . telefonda hızlanma war ama çok kötü bir sorunla karşılaştım mesaj yazmada belli bi karakter yazdıktan sonra adeta kilitleniyor. fakat sorun sadece türkçede geçerli. yazma dilini ingilizce yaptığın zaman sorun ortadan kalkıyor ama bir sürü kelime yazamıyorsun. ayrıca T9 gibi hızlı da yazamıyorum.. tek çare bi sonraki sürümü beklemek sanırım.. Allah yardımcınız olsun...

By Asabi

By Asabi

Üye
Deadsilence sende benim gibisin :)
Paylaşım yapmadan duramıyorsun.

eftel68

Üye
tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

tesekkurler

karaelmas1982

karaelmas1982

Üye
indirdim ama birçok kez denememe rağmen mevcut eski sürümü gösteriyor v20 olanı,neden anlamadım????

csakin44

Üye
Arkadaşlar bu v 30 sürümünü yükleyen bir arkadaş ayrıntılı olarak bu işi nasıl yaptıını anlatırsa çok sevinirim

bandolero35

Üye
beyler ben bi n96 kullanıcısı olarak v20 yi yükledim. ve inanılmaz memnunum telefon inanılmaz hızlandı :)

nası yüükledigimi sorarsanız cevap bu dikkatlice okuyun...

NSS adlı programı öncelikle pc ye kuruyoruz. bu program product code u degistirmeye yarıyor.
google da ( N96 firmware product code ) yazaıp aratınca 0 ile baslayan bi kod bulucaksınız.

nss adlı programı indirdiginizde genellikle nasıl kullanıldıgı resimlerle tarifiyle ZİP olarak gelior, rahat olun ;)
bu program ile tel usb pc suite modunda baglıiken tel in product kodunu degiştiriyoruz.
daha sonra nokia software update ile güncelleme taratınca v20 cıkıyor ve tel e kuruyoruz

HAYIRLI OLSUN ;)

clb_insomnia

Üye
ben bu nokia nin a.......o kadar para verioz aloz cikan sorunlara bak sinirden kircaktim teli msj yasarken herkeste ayni sorun var

rodi387

Üye
hiç bir yerde yeni versiyonu bulamıyorum nokianın sitesinde bile yok

enesendemit

Üye
arkadaşlar merhaba ben n96 yı yeni güncelledim opda dan sertifika aldım,x sign ile yüklemek istediğim her programı imzalıyorum ve yüklüyorum.hack ile hiç uğraşmadım,gerek de kalmadı zaten.. hiçbir sorun yaşamadım.ayrıntı isterseniz mesaj atın yardımcı olurum saygılar.

Çoğumuzun sorunu aynı..!
Acaba yeni versiyon h*ckleniyormu..
Cevabını bilen varsa ve bizi aydınlatırsa bende dahil tüm N96 kullanıcıları sevinecek kanısındayım.

arkadaşlar enesendemit olarak sorunuzu yanıtladım.5. sayfada bakın saygılar.

Çoğumuzun sorunu aynı..!
Acaba yeni versiyon h*ckleniyormu..
Cevabını bilen varsa ve bizi aydınlatırsa bende dahil tüm N96 kullanıcıları sevinecek kanısındayım.
arkadaşlar merhaba ben n96 yı yeni güncelledim opda dan sertifika aldım,x sign ile yüklemek istediğim her programı imzalıyorum ve yüklüyorum.hack ile hiç uğraşmadım,gerek de kalmadı zaten.. hiçbir sorun yaşamadım.ayrıntı isterseniz mesaj atın yardımcı olurum saygılar.

gencdost1982

Üye
cok güzel bu ya

blackwayy

blackwayy

Üye
Arkadaşlar bi türlü tlfnumun yazılımı güncelleyemedim biri bana yardımcı olursa çok sevinirm ltfn cvp yazınz

tezga

Üye
tesekürler dostum eline saglık

muratay_35

Üye
arkadaşlar ben n96 yı dün satın aldım eski versiyon daydı bende güncellemek için

parsreis18

Üye
Arkadaslar aslinda burda nokiada bir sorun var bir türlü eski versiyonu yeniden güncelletmiyor bu konuda ben nokia yaya E mail gönderdim benim gibi herkes gönderse bu sorun cözülür.yani nokia bilmiyorum eski nokiaya mi??????
birde istese pc suite yi gelistirir.

emretbeni

Üye
dfgf

parsreis

Üye
kardes bu phoenix nasil birseyy tesekkür

maraz fati

maraz fati

Üye
sağ ol kardeşim

ca_sus

Üye
kardeş bunu yükleyeli 5 ay oldu yeni yazılım yookmu

muratay_35

Üye
arkadaşlar benim n 96 da şu anki versiyon 12,043 bi türlü v30.033 ü yükleyemedim
her seferinde nokiasoftware 12.043 ü yeni olarak gösteriyo bende bu nasıol değiştirebilirim
bi yardım ederssenis sefinirim solun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt