Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokıa N96 1.250ytl (kvk genpa tarafından 2 yıl garantili)
Sponsorlu Bağlantılar
king512
Üye
Konu Sahibi
Nokıa N96 1.250ytl (kvk genpa tarafından 2 yıl garantili)
arkdaşlar n96 sanıldığı gibi 2.000 2.500 ytl lerde satılmıyo su anda yeni çıkmasına rağmen 1.250 ytl ye satlıyor inanmayanlar tıklasın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Xenium
Üye
N95 almak yerine biraz daha para ekleyip N96 almak çok daha mantıklı ama ben 500ytl'den fazla vermem bi telefona beni aşar bu cihaz
king512
Üye
Konu Sahibi
su anda fark 500ytl den fazla olmuşdur çünkü arsında baya fark vr n95 ile
guest1212
Üye
arkadaşlar bu n96 ıda çin malı telefonlardaki gibi televizyon izleyebiliyormuyuz???
pomax
Üye
evet tv izleme imkanı var diye okumuştum bi yerde
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
1.100e Gördüm Geçen Gün.
darkblademaster
Üye
hadi ya bnd e 250 tl ye buldum bir yerde sadece eksik kamerasını 3,2 mp olması
bilmiyorum sizin bu kadar para verip aldığınıız telefondan farkı ney.
|-ERKAN-|
Üye
1200 fazla bence o cihaza
devvrim
Üye
arkadaşlar geçenlerde bi sitede 1098 tl idi n96 tv izlemeye gelince karasal yayın var o da Türkiyede yok henüz.Ondan dolayı ızleyemıyorsunuz.N96 2000 tl fln bunlar geçti bitti
S'nek Valesi
Üye
O fiyatı N96 ya vereceğime 800 küsür liraya N85 alırım daha iyi
Master_Evil
Üye
bu telefonu alanın aklına şaşarım n95ten pek bi farkı yok tv özelliği çin malı gibi beleş değil kasası çok dandik bu kadar para verdikten sonra koy 250 daha n97 al
S'nek Valesi
Üye
Arkadaşım Hiç gerek yok Oled ekranlı N85 varken ben olsaydım onu alırdım
mustafa19
Üye
bence n73 iyidir fiyatlarıda uygun telefon değilmi ağzında kuş tutan varsa bile o kadar etmez
bu telefonu alanın aklına şaşarım n95ten pek bi farkı yok tv özelliği çin malı gibi beleş değil kasası çok dandik bu kadar para verdikten sonra koy 250 daha n97 al