Nokia N95 Yedek Parça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halukk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95 Yedek Parça
Selam arkadaşlar.Nokia N95 telefonumun kızak kısmındaki flim şeridi tahrip olmuş.Bu parçayı nereden alabilirim.Uğradığım bir telefoncu 75 TL istedi.Bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?Ücreti ne kadardır? Antalyada oturuyorum.Kargoylada alabilirim. Yrdımlarını için teşekkür ederim.

celibar

Üye
sahibinden.com yedek parça kategorisine bi bak

30 TL YE yaptırabilirsin.şarampoldeki telefonculara bakmanı öneririm.ancak gözünün önünde yapsın parça çalabiliolar.birde küçük yere yaptırma parçaları eski oluyo

halukk

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkür ederim.

Kardeşim, ben de geçenlerde ikinci el bi N95 aldım. Tabi, satıcı dürüstlük abidesi(!) olunca, bana adamakıllı çalışan bi yeri olmayan bi telefonu sorunsuz tel diye sattı. Tabi, karşıdan dürüstlük beklemek te benim hatam, bunu kabul ediyorum. Neyse, hem pahalı aldım teli hem de sorunlu. Flash yanmıyor, kulaklığı çalışmıyordu onu yaptırdım, menü tuşu bazen basmıyor bazen de telefon kendiliğinden işlem yapıyor. Adamla papaz olduğumdan başka yere götürdüm. Bana, Flex Film'den olduğunu, dolayısıyla değişmesi gerektiğini söyledi. 50 TL alarak, söylediğine göre, 1. kalite flex taktı, bikaç gün çalıştıktan sonra yine eski sorunu devam etti. Tekrar götürdüm, o zaman entegredendir dedi, entegreyi de değişti ama nafile. Bunun üzerine, yine telin kendi flexini taktım. Şu anda bazen sorunlu olsa da çalışıyor. Satın aldığım flex ilk günkü gibi duruyor. Aldığım fiyata istersen gönderebilirim. Kargo da benden olsun. Telefonum: 05056123257

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...