Teşekkür ederim arkadaşım. Dimağına sağlık, o klavyenin tuşlarına basan ellerine, parmaklarına sağlık. çok güzel anlatmışsın.
Anlatılanları bir fiil uygulayın, işlem başarıyla sonuçlanacak.
2. "Hellocarbide" isimli kurduğumuz programı çalıştırın.
Options -> Menu 1 seçin. "Done.probably" yazılı bir mesaj göreceksiniz. "Yes" diye cevaplıyoruz.
3. Arka planda çalışan dosya yönetici programını açın. Telefonunuza attığınız "CapsOnOff" klasörü içindeki "CProfDriver_SISX.ldd" isimli dosyayı "C:\sys\bin" klasörüne kopyalayın.
demişsiniz fakat makine zaten cys bin e bizi ulaştırmıyor ki sadece c altında sys duruyor öyle bin filan yok !
beyler hellocarbide bana hiç soru sormadan kapatıyor kendini menü 1 seçince acaba nedendir bu problem ? n95 8gb de oluyor bu olay cvp yazan olursa sevinirim
@Dostum zaten normal olan da bu, prodan çıkıcak ve sen arka planda açık bıraktığın explore programı sayesinde c/sys/bin dosyasına ulaşmış olacaksın, Mükemmel bi şekilde anlatılmış sadece daha dikkatliokuyup adım adım gidin çok basit
beyler hellocarbide bana hiç soru sormadan kapatıyor kendini menü 1 seçince acaba nedendir bu problem ? n95 8gb de oluyor bu olay cvp yazan olursa sevinirim