• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N95 satışa çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nokia N95 satışa çıktı!
[imga=left]http://img443.imageshack.us/img443/754/n95ba5.jpg[/imga]
Uzun zamandır heyecanla beklenen Nokia'nın üstün multimedya cihazı N95, Avrupa, Asya ve Orta Doğu'da satışa sunuldu.

HSDPA, 3G, EDGE, Bluetooth, kızılötesi, Wi-Fi bağlantılarını destekleyen, yanı sıra FM radyo, MP3 çalar ve otofokus, flaş özellikli 5 megapiksel kamera gibi multimedya özellikleriyle göz dolduran Nokia N95, Avrupa, Asya ve Orta Doğu'da satışa sunuldu.

Symbian işletim sistemi ile çalışan N95, GPS modülü ve içinde 100 ülkenin haritası yüklü olarak geliyor.

*

med2007dem

Üye
buraya ne zaman gelir

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
ben asıl fiyatini merak ediorum :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
1.600 YTL diye okumuştum bir yerde.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
5mp böyle küçük küçük büyütüyorlar 5.0 - 6.0 -7.0 bakalım nereye kadar :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
AMD'nin 3GSM kongresinde duyurduğu mobil çiplerle 12 Mp.'lik fotoğroflar rahatça çekilebiliyor. Önümüzdeki yıldan itibaren kullanılacak bu çiplerle 10 Mp'ye doğru bir tırmanış balayacak.. :)

__Midas__

__Midas__

Üye
Sonu yok bu gidişin galiba, şimdi N95 e baktıımda ,bütün teknolojiler kullanılmış ,daha ne yapsın adamlar diyorum.
Ama aynı şeyleri nokia 9500 çıkacağı haberleri ve ilk görüntüleri düştüğü zamanda sölemiştim,bir gerçek var teknoloji inanılmaz hızla gelişiyor.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
televizyon yok ama hepsi var

Davulbaz

Davulbaz

Üye
işte olay bu türkiyeye gelse bile şahsen almam 1 1.5 seneyi bulur herhalde

Treable

Treable

Üye
bugün itibariyle fiyat ne ? 10.04.2007

perfectlover

Üye
Özellikleri ile göz dolduruyor, ancak Türkiye'de 3G hizmete girmeden özelliklerinden tam anlamıyla faydalanmak zor görünüyor.

padme

padme

Üye
bugün itibariyle fiyat ne ? 10.04.2007

gecen hafta sordugumda 1200eu ve ustu gibi bir fiyati olacagini soylediler.tabii ben saftrik once ytl anladim ve aaa super gibilerinden laf edince ,tahmin edeceginiz gibi...yani fiyati bir laptop fiyatina neredeyse.bu arada nokia shoplarda (zaten orada n91 8gb bile yok) ve diger shoplar da da yok piyasaya cikmasina ragmen.en iyi ihtimalle mayis sonu gelir diyorlar arkadaslar :lol .

amedian

amedian

Üye
2300 ytl gibi komik bi rakam ama bu ulkede bayaa bi satar yine:))

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
2200 YTL ve Paralel İthalat olarak satılıyor şuanda. Resmi distribiratör garantili olarak cihaz henüz gelmedi Türkiye'ye. ;)

padme

padme

Üye
2200 YTL ve Paralel İthalat olarak satılıyor şuanda. Resmi distribiratör garantili olarak cihaz henüz gelmedi Türkiye'ye. ;)

bu ,cihazi aldigimiz taktirde kacak telefon mu aldigi anlamina geliyor?Yoksa sadece teknik servislerden falan mi yararlanamiyoruz ,sanki buna onca para verip almamislar gibi ,ovey evlat nokia muamelesi mi goruyor ? :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayır kaçak olmuyor. Garantili cihaz ama teknik servisi kvk*genpa olmuyor. Başka küçük firmalar oluyor. Şuanda 1750 YTL'ye düştü paralel ithalat olarak. ;)

padme

padme

Üye
Hayır kaçak olmuyor. Garantili cihaz ama teknik servisi kvk*genpa olmuyor. Başka küçük firmalar oluyor. Şuanda 1750 YTL'ye düştü paralel ithalat olarak. ;)

tesekkur ederim.bu arada fiyatinin dustugune sevindim:) .

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
suriyede 750 dolarmış:)
1580 bugün 2el satılıyordu ekranı çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt