Telefon Tavsiyesi Nokia n95-Blackberry 8320-nokia E63-Nokia E71 mi tavsiye edermisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

dawras

dawras

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n95-Blackberry 8320-nokia E63-Nokia E71 mi tavsiye edermisiniz ?
merhaba arkadaşlar kararsız kaldım..yardım help me :islik(telefonların hepsi 2.el tabi) :naughty:

fatih82

fatih82

Üye
sayın onbaşım n95 in en genç olanı en az 1 yaşındadır muhtemelen bataryası ölmüştür tavsiye etmem ama ben kullandım sağlam olanını bulursan kral telefondur blackberry 8320 yerine 9000 bold alırsan daha memnun kalırsın piyasada 450 500 liraya bulursun e63 yada e 71 kullanmadım ama incelediğim kadarıyla güzel cihazlar ama n95 in sağlam olanını bulursan al saydığın cihazlar içinde en üstün olanı o sen 500 lira civarı cihaz arıyorsun anladığım kadarıyla aklına takılan birşey varsa yardıncı olurum n95 iki yıl blackberry 9000bold 1 yıl kullandın ve bu cihazlardan iyi anlarım

futbol123

futbol123

Üye
kesinlikle n95

dawras

dawras

Üye
    Konu Sahibi
sayın onbaşım n95 in en genç olanı en az 1 yaşındadır muhtemelen bataryası ölmüştür tavsiye etmem ama ben kullandım sağlam olanını bulursan kral telefondur blackberry 8320 yerine 9000 bold alırsan daha memnun kalırsın piyasada 450 500 liraya bulursun e63 yada e 71 kullanmadım ama incelediğim kadarıyla güzel cihazlar ama n95 in sağlam olanını bulursan al saydığın cihazlar içinde en üstün olanı o sen 500 lira civarı cihaz arıyorsun anladığım kadarıyla aklına takılan birşey varsa yardıncı olurum n95 iki yıl blackberry 9000bold 1 yıl kullandın ve bu cihazlardan iyi anlarım

cevap için sağol :oke: ikitane n95 buldum birinin kızağı bozuk diğerinde sorun yok gibi görünüyo fiyat 300 black berryde 349 :aha:n95 alıcam hem öğrenci bütçesinede yardımcı olur fiyatı :islik

maroken

Üye
Ne amaçla kullanacağına bağlı. Genelde e71 iş ve benzeri etkinliklerde iyi netice veriyor. N95 ise daha medyatik yani resim ve müzik gibi. N95 teki kamera hatrısayılır bir kabiliyete sahip. İkisinin kullandığı donanım birbirinden farklı. Yani biri E tabanlı diğeri ise N tabanlı donanıma sahip. Farklı entegre kullanıyorlar. O nedenle istemine göre olanı seç. Blackberry nin en önemli özelliği PUSH teknolojisini kullanmasıdır yani daimi açık internet hattı. Bu ise servissağlayıcı tarafından bir ücret karşılığı yapılır. Firmaların kendi serverleri varsa bunu tercih ederler. Sanki merkez bilgisayarı elinin altında gibi kullanırsın. Seçimini sana fayda sağlayacak olana yönel. Ben E71 kullanıyorum. Ama blackberry de kullandım. Çok yoğun iş ve mail trafiği ve çok seyyahat eden biri isen balckberry tamam. N95 te kullandım. Fotograf, müzik, 3g ile tv gibi medyatik olaylara daha uygun. Hayırlı seçimler.

efedelibass

Üye
eger sıfır n95 istiyorsan teknosa satış noktalarına bakabılırsın.genelde onlarda oluyor.n95 mükemmel cihaz 1.5 yıl kullandım gercekten tavsiye ederim:oke:

tolgatorun55

Üye
bende e71 var mükemmel bi alet tam bir business :)

JayJayyy

Üye
n95

resulucar

resulucar

Üye
PayLaşım için TeşekürLer .

fnmnali

Üye
bi telefoncu olarak:
maillerin için balck berry
internet için e71 e63ü öneririm