nokia n95 bilgisayardaki smsleri telefona geri yükleme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wampir63

Üye
    Konu Sahibi
nokia n95 bilgisayardaki smsleri telefona geri yükleme?
selam arkadaşlar.. ben telefonuma format attım ... ama formattan önce telefondaki smslerimi (yaklaşık 3000tane) sayara kaydettim ama bunları tekrar telefonuma aktaramıyorum .. nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz ????? ... full yedek almştım. ama onu geri yükleyince tekrar sorun oluşturuyo telefon. oyüzden format atmadan önce mesajlar klasörümden mesajları almıştım. bi yardım :(

--------------- Ekleme ---------------

yardım edebilcek yokmu ya :(

zelimhan

Üye
bende de n73 var.pc suite ile gelen smsler klasörünü tıkladım.Ordaki bütün sms leri kopyalayıp yeni bir klasöre attım.sonra format attım.gel gelelim şimdi kopyaladığım sms leri telefonda gelen sms ler klasörüne atamıyorum.Ne yapacağız.bilen varsa yardım etsin arkadaşlar.Çok makbule geçer.

ANIL2

Üye
arkadaşlar telefon hafızasını kullanırsanız olacağı budur. yedeklenen msjları geri yükleme yok bende çok araştırdım fakat msj hafızası olarak hafıza kartını kullanırsanız msj lar hafıza kartında kalır ve silinmez hafıza kartından başka bi yere kopyalayıp daha sonra tekrar hafıza kartına aktarıp kullanabilirsinz

ozkesn

Üye
arkadaşlar yardım lütfen telefona versiyon yüklemeden önce yedekleme yaptım telefon numaralarını şimdi geri yüklemek istiyorum olmuyor acil yardım

PriveT

PriveT

Üye
Ayni sorunu ben de simdi dun dil+versiyon yukledigim e71`de yasiyorum. Nokia suit programi yedekleme doyasi icin "dosya acilamiyor, soaya turu bilinmiyor" gibi hatalar veriyor.
Var midir bunun bir caresi ustalar?

cumal

Üye
nokia oviden geri yüklemeyi seçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt