Nokia N95 Açınca 1 Dakika Yükleme Yapıyor Sonra Kendine Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lacoste

Lacoste

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95 Açınca 1 Dakika Yükleme Yapıyor Sonra Kendine Geliyor
Arkadaşlar N95'imi açtığımda 1 dakika kadar yükleniyor diyor ondan sonra " Hafıza kartından yükleme tamamlanamadı, kalan uygulamaları yüklemek için uygulama yöneticisine gidin" diyor buda bayağ canımı sıkıyor aslında direk çözümü biliyorum kartı formatlıycam ama kartım 8GB telefon H@ckli, bissürü tema, uygulama var ve bissürü N-Gage oyunu olduğu için karta format atmak kolay ama ondan sonra onları bidaha yükleyemem uygulama yöneticisindede yüklenmemiş uygulama gözükmüyor ne yapmalıyım?

• Beğen
Tepkiler: AVCI_61_1

merty24

merty24

Üye
arkadaşım yapacağın sey su taskman programını telefonuna yukle (sitede var) telefon açılınca yukleniyor dediği zaman kırmızı tuşa bas sonra menü tüsüna basılı tut sonra yukleyıcıyı kapat

Lacoste

Lacoste

Üye
    Konu Sahibi
Her seferinde yapmam mı gerekiyo bu dediğini

nuraniharun

nuraniharun

Üye
Arkadaşlar N95'imi açtığımda 1 dakika kadar yükleniyor diyor ondan sonra " Hafıza kartından yükleme tamamlanamadı, kalan uygulamaları yüklemek için uygulama yöneticisine gidin" diyor buda bayağ canımı sıkıyor aslında direk çözümü biliyorum kartı formatlıycam ama kartım 8GB telefon H@ckli, bissürü tema, uygulama var ve bissürü N-Gage oyunu olduğu için karta format atmak kolay ama ondan sonra onları bidaha yükleyemem uygulama yöneticisindede yüklenmemiş uygulama gözükmüyor ne yapmalıyım?

Telefonun hackli ise iş kolay. Önce uygulama yöneticisini aç, yüklenemeyen uygulamaların isimleri değil uid kodları gözükmesi lazım. Eğer kodlar gözüküyorsa onları bir yere not et ve X-plore'dan E:\private\10202dce\ içine gir ve burada not ettiğin kodlara sahip olanları sil işlem tamamdır.

Lacoste

Lacoste

Üye
    Konu Sahibi
E:\private\10202dce\ klasörünü kökten sildim sorun çözüldü saolun

gamze4ever

gamze4ever

Üye
kökten silince,uygulamalar,temalar gitmedi mi?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hayır gitmez . Fakat tema , uygulama yüklediğinizde o klasör tekrar oluşur.
Ara ara ,özellikle yükleme yapıldıktan sonra kontrol etmek oluşmuş ise tekrar silmek gerekir .

Lacoste

Lacoste

Üye
    Konu Sahibi
o klasöru sılınce sorun cozulmustu ve silinen bır uygulama olmadı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bunun sebebi hafıza kartına yüklenen temalar diye biliyorum ben çünkü hep hafıza kartına yüklediğimde oluyodu tel hafızasına yükleyince düzeliyodu

gamze4ever

gamze4ever

Üye
soruma cvp verdiğiniz için tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

ben de sildim içindekileri,kurtuldum :)

35hakan35

Üye

Bu olay sanırım yedeklemeden dolayı oluyor formattan sonra telefon yedeklenenleri bu şekilde kurmaya çalışıyor ancak olmuyor ve E:\private\10202dce\ klasörünü silene kadar her açılışta yüklemeye çalışıyor ve başarısız oluyor bu klasörü silincede yükleme yapmıyor sorun çözülmüş oluyor ancak yedeklemedeki programları tekrardan yüklemek gerekiyor. Bu konu birara canımı çok sıkmıştı:vur araştırdım yedeklemelerin tekrardan kurulmasıyla alakalı kaydadeğer bir bilgi bulamadım içinizde bu konuyla alakalı bilgi sahibi olan varmı arkadaşlar???:allalla::allalla::allalla:

PµŋĭsЋ£я

Üye
Arkadaslar ben E private dosyasına erişemedim. x-plore kullanıyorum ama sadece private dosyası var belirttiğniiz alt klasörler yok o klasöre hangi programla erişip silebilirim.

TopFury

TopFury

Üye
Cihazını h@ck ledin mi?

haltie

haltie

Üye
xploreyi açıp 0 tuşuna basıp gizli klasör ve dosyaları göster diyin yada secman yüklüyse onu açın ayrıca telefonunuzun hackli olması lazım

PµŋĭsЋ£я

Üye
Telefon hackli değil OPDA ile dosyaları hackleyip yüklüyordum secman yolunu deneyip bilgi vereceğim teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar APKtrk yüklerken dahili bileşen hatası veriyor ne yazıkki hackleyemiyorum :(

TopFury

TopFury

Üye
HellOX kullan arkadaşım.
Daha etkili.
Madem sertifikanda var. :oke:

PµŋĭsЋ£я

Üye
Ne yazıkki hellox açılıştaki bekleme sorununu çözemiyor ya :(H

Hele şükür çözdüm sorunu modo ile E:\private\10202dce\ dosyasını sildim sorun düzeldi yardmcı olan arkadaslara teşekkürler

ali78

Üye
bende o numaralı dosya yok neden?

palulu23

Üye
eyw sağolun bende de aynı problem vardı hemde uygulama yöneticisinde yüklü uygulamalar görünmüyordu bende :\private\10202dce\ dosyasını sildim sorun düzeldi artık tüm yüklü uygulamalar görünüyor ayrıca açılışta uygulamar yükleniyor ve hafıza kartından uygulamalar yüklenemedi kalan uygulamaları yüklemek için uygulama yöneticisine gidin sorunuda ortadan kalktı emeğinize sağlık iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt