nokia n95 8gb şifreleyici programa ihtiyacım var yardım edin lütfen !!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
nokia n95 8gb şifreleyici programa ihtiyacım var yardım edin lütfen !!!!!!!
Arkadaşlar galeri de özel fotağraflarım olduğu için bazıları teli kurcalıyor acaba bir program varmı bu arada gallery hidderi denedim berbat bir şey kilitleyince uygulamayı kapatamıyorsun üstelikde galeriye girion on saniye sonra şifre istiyo ve rompatcherden gallery.rmp bul yap dediler onuda bulamadım ...

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
x-plore ile gizleyebilirsin. Gizlemek istediğin resmin/videonun/dosyanın üzerine gel 6 'ya bas ordan çıkan seçeneklerden "gizli" yi işaretle tamamdır. Galeride görünmez ;)

Aydem1r

Üye
x-plore ile gizleyebilirsin. Gizlemek istediğin resmin/videonun/dosyanın üzerine gel 6 'ya bas ordan çıkan seçeneklerden "gizli" yi işaretle tamamdır. Galeride görünmez ;)

ben çok denedim onu zamaninda olmuyor malesef ama dosyayi sistem klasörüne kopyalayip gizlediğin de orada görünmüyor tabi daha sonra galeriden silmek gerekiyor

Symbianist

Symbianist

Üye
Şu atacağım dosyanin içindeki patchleri rompatcheri nereye kurduysan o diskin içindeki patches klasörünun içine at rompatcherdan da aktif yapmaya çalış biri olur belki

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
x-plore ile nasıl olmaz aklım almıyor...
Ben yapıyorum oluyor telefonum N95

mstf_l

mstf_l

Üye
x plore ile yapınca telefonu kapatıp acman lazım birde onu dene

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
saolun teşekkürler deneyip bildireceğim

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim xplore işe yaradı çok saolun

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
symbianist senin patchleri uyguladım fakat 3 de işe yaramıyor rompatcher e girıom 3 ünüde tek tek denedim hiç bişey olmadı galeri aynı bu arada sorunu x plore ile hallettim fakat senin ki neden olmadı merak ettim.....

Symbianist

Symbianist

Üye
symbianist senin patchleri uyguladım fakat 3 de işe yaramıyor rompatcher e girıom 3 ünüde tek tek denedim hiç bişey olmadı galeri aynı bu arada sorunu x plore ile hallettim fakat senin ki neden olmadı merak ettim.....
valla bende de olmamıstı belki telefondadir diye sana attım denemen için

nokia13

Üye
    Konu Sahibi
ha saol kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt