Nokia N95 8GB modelinin kapakları değişebiliyormu

Sponsorlu Bağlantılar

holdan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95 8GB modelinin kapakları değişebiliyormu
arakdaşlar n95 marka telefonum var acaba bu modelin kapak rengi değişebiiyormu ve tuş takımları ??

ediesel

Üye
Slm Arkadaşım N95 8gb ın kapağı tuş takımları kısacası tüm parçalarını değiştirebilirsin. Orijinal kapak komple kasa dahil 45 50 dolardan aşağı değildir. Çin orijinali ise 15 20 dolar civarındadır. Bunları ve daha fazlasını tattakalede bulabilirsin

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
80ytl + işcilik alıyorlar serviste_______

besyo_cem

besyo_cem

Üye
arkadaşlar peki n95 8gb ın orjinal kapaklarını satın alabileceğimiz bir yer varmı? servisler 80 ytl diyodur ama orjinal olup olmadığı aşikar bence...

eQooo

eQooo

Üye
arkadaşlar peki n95 8gb ın orjinal kapaklarını satın alabileceğimiz bir yer varmı? servisler 80 ytl diyodur ama orjinal olup olmadığı aşikar bence...

servise güvenmekten başka çare yok ona güvenmiyorsan hiçbiyere güvenmemek lazım...:pro:

holdan

Üye
    Konu Sahibi
tamam sonuçta değişebiliyormuş .Heralde biz kapağı alsak değiştirmesi biraz zordur neysee işçilik ne kadar alıcaklar ? onuda bayılıcazz

jatvalca

jatvalca

Üye
değişebiliyor ama sakın yan snayi alma değiştireceksen kıy parana al orjinali yan sanayiyle çok sorun yaşarsın

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Telefonun garanti kapsamından çıkar fakat;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Evet değiştire bilirsin ama garantili ise elleme garantiden çıkar telefonun.Vidalar ile flan oynarsan yani.

dilaveratik

Üye
N95 mor rent kapağı lazım

optisyen

Üye
değişiyor dostum orjinal icin ben hep ordan alıyorum gercekten orjınal

ediesel

Üye
Arkadaşlar Gerçekten orijinalini ancak ve ancak nokia shoplardan bulabilirsiniz. Telefon tamirciliği sektörünün içindeki biri olarak şunu söyleyebilirim ki; cep telefoncuları parçaların hepsini tahtakaledeki zincir handan almaktadır ve burdaki parçaların çoğuda yüksek kaliteli çin malıdır.

eminmeo

eminmeo

Üye
bende n95 8 gb var siyah haricinde başka ren kapağı yokmu

ankaalper

ankaalper

Üye
Telefonun Kapağını kasasını serviste değiştirsek yinede garantiden çıkarmı ?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
hayır çıkmaz bn gecen sordum 85 ytl işçilik dahil bana çok uygun geldi

pavilion

pavilion

Üye
ben tüm kapak kısmını yani kamera, ön, arka, alt, üst, komple tuş takımı hepsini hepsiburada dan aldım 60tl civarıydı şu anda temin edilememektedir diyor, parçalar orjinal ama arka kapakta soyulma başladı. yinede ön kısım ve tuş takımı için alabilirsiniz.

ankaalper

ankaalper

Üye
Teşekkürler

destiny33

Üye
süper bi telefon ben kapağı 6 aydan sonra yeni deiştirdim 20 tl kendim yaptım hemde kızağında hafif boşluk vardı şimdi oda yok ;)

omega_osman01

Üye
kardeş hepsi hikaye kaçak bulursan orjinal sana 15 ytl patlar!!! Bir tanıdık aldı.
Ama %100 orjn.

kral6134lazoli

Üye
S.A ARKADAŞLAR.BNDE N95 8 GB KULLANIYORUM AMA KAPAĞIM ÇOK SOYULDU..YENİ KAPAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ORJİNAL Bİ KAPAK BULAMADIM PİYASADAKİ ORJİNAL DEDİKLERİNEDE GÜVENEMİYORUM BİLDİĞİNİZ ORJİNAL KAPAK SATAN BİR YER VARSA BANA HEMEN ÖNERİN ACİL.SAOLUN..:evet:

Üst Alt