• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N900'ün Batarya Performansı Şaşırtıcı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Aziz™

Üye
eline sağlık kardeşim

Beck's

Beck's

Üye
Valla 4-5 gun nasıl kullanlıyormus merak ettim kurcalayınca 1 gun sonra sarja takmak gerekiyor pek kurcalamazsak 2 gun anca gidiyor bence hiçte iyi değil pil performansı

haltie

haltie

Üye
ben bu konuya mesaj yazmıştım önceden dejavu oldu teşekkürde vermişim önceden:hmmm :s

ama denildiği gibiyse çok güzel

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Vay anasını :P Adamlar yapıyo usta :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla 4-5 gun nasıl kullanlıyormus merak ettim kurcalayınca 1 gun sonra sarja takmak gerekiyor pek kurcalamazsak 2 gun anca gidiyor bence hiçte iyi değil pil performansı
Muhakkak kullanıma göre degişiyordur ancak kesin bişey diyemeyecegim
nalet olsunki 1 hafta giden bataryayı çıkarmadılar...

Adilx05

Adilx05

Üye
Eyda güzel Olmuş Sağolasın...

OğuzcanAbi

Üye
saaool

OğuzcanAbi

Üye
şimdi yeni haberler geziyo piyasada nokia n900 ü satışa sunmağı yerlere satış başlıyacakmış fiyatı 1500 tl civarı olur heralde avrupada 599 euro

fatih82

fatih82

Üye
nerde satışa sunulmadıki ben izmirde rastladım 1590 liraydı ama bu paraya değermi değmezmi bilmem

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nerde satışa sunulmadıki ben izmirde rastladım 1590 liraydı ama bu paraya değermi değmezmi bilmem
Abartmışlar resmen ben çankayada sordum 1200 dsiyorlar am piyasası 1000 lira.Almak isteyen zaten istanbuldan alsın orda hep 1000 lira civarı kayıtlı.
ülkeye gelcegini bende duydum ancak yinede agustostan sonra gelir keşke temmüzda gelsede alsak

c.alkan

c.alkan

Üye
bende sarj suresinden sikayetciyim.. batarya cok cabuk bitiyor.. muzik dinlerken ya da normal kullanimda sorun yok ama internette gezinmeye gor.. youtubedan video fln seyrederken acayip goturuyor.. hos power saved acik degil, ekran isigi sonuna kdr acik ancak n97e gore cok daha cabuk bitiriyor sarji...

mysns

Üye
bende sarj suresinden sikayetciyim.. batarya cok cabuk bitiyor.. muzik dinlerken ya da normal kullanimda sorun yok ama internette gezinmeye gor.. youtubedan video fln seyrederken acayip goturuyor.. hos power saved acik degil, ekran isigi sonuna kdr acik ancak n97e gore cok daha cabuk bitiriyor sarji...

aynen dediklerine katılıyorum nete gir müzik dinle pat 1 gün sonunda bitiyor yeni yazılımda inş. bu performansı arttırırlar .

bytiestoo

Üye
Selam kardeş bende n900 kullaniyorum ama şarz sorununa çözüm bulamadim kurcalamassam 1 gün ancak gidiyor sen nasil kullaniyorsunda 4-5 gün gidiyor anlayamadim doğrusu cevap verisen sevinirim..

--------------- Ekleme ---------------

Acaba şarz sorunu güncelleştirmeler yüklenince düzelirmi ?_?? Güncelleştirmeleri nerden bulucaz her hangi nokia shop bize yardim edebilirmi bu konuda
??

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
bu videoya bi bakın derim

3405

Üye
böyle bi batarya 5800 görede varmıdır acaba...

laz-er-adam

Üye
vay yavru vay

ungood20

ungood20

Üye
film ve foto sayılmaz internet önemli bence.

Maxilopz

Maxilopz

Üye
beğler n900ün bataryası 1300mAh gücünde. Buda sybian^3 ANNali nokia e6da da ayni ama onda konşma süresı 14saat, n900de 6saat. ıntrntte baktm 2400 hatta 3200 mAh gücunde bataryalar var bızm canavarçin. tabı braz masraf oluyo. valla bnde halen seçemedm - şunlardan mı alıp masraf yapsam yoksa 1300lük ama yedek bi bataryamı alsam - bn n900'ü kullanmanın taraftarym hani :)

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
5800'da Yapar Bunu eLmDen DusmyO Hep Netteym 12 Saat qdyO.

Üst Alt