Nokia N900 PR 1.4 Nisan 2011 de geliyor Q2, 2011and Dual-boot ile MeeGo1.2 olabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 PR 1.4 Nisan 2011 de geliyor Q2, 2011and Dual-boot ile MeeGo1.2 olabilir
Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama Nokia maemo ekibinde çalışan birinin açıklaması aşağıdaki gibi N900 için pr1.4 yada meego1.2 gelebileceği ve gelen uygulamanın açılışta çift işletim seçeneği istediğimizi seçme şansımız olabilirmiş
3 ay bekleyip göreceğiz

Nokia N900 PR 1.4 başlatmak Q2, 2011and Dual-boot ile MeeGo1.2 olabilir

8 Ocak 2011

Nokia N900 çok etkileyici bir cihaz Maemo ve Meego OS üzerinde çalışan ama seninle istediğiniz bir seçim yapmak zorunda idi. N900 için son güncelleme birçok yenilik ile PR 1.3 idi.

Iyi, N900 PR 1.4 Update, 2011 Pek Far S2 üzerinde kullanıcılarına da yolda! Bazı söylentiler ve bu Update erken Nisan, 2011 Doğum tarihi olacak Hem Maemo 5 ve Meego 1.2, için ikili önyükleme var olabileceğini onaylamak size edebilirsiniz N900 üzerinde Maemo ve Meego arasında kolayca ikili çizme. Maemo tarafında Qt ve Qt Mobility API'ler dayalı iki işletim sistemini de destekleyen uygulama geliştirme ihtimali de var ... Dual-boot konuda Nokia önceki açıklamada:

"Nokia N900 ARM donanım mimarisi üzerinde Meego çalışan platform geliştiriciler için geliştirme donanım olarak kullanılır. Yazılım iken Meego projesi geliştirme amaçları için Nokia N900 üzerinde çalışan Nokia, tüketicilere OS seçeneği İkili önyükleme sağlamak niyetinde olmadığını biz bu cihaz için tasarlanmış mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak emin olmak istiyoruz olarak yaklaşan N900 ticari yazılım sürümleri. (meego.com) blog yazısı öncelikle blogMeeGo geliştiriciler okuma kitleyi hedef aldı. "

Ancak, PR 1.4 Güncelleştirmesi (veya Dual-boot olmadan) ancak pek çok yenilik olacak bu bilgi hala değil-doğruladı Henüz:

• Maemo güvenlik iyileştirmeleri
  • masaüstü arasında hızlı gezinme
  • Performans iyileştirmeleri cihazınızın daha rahat çalışmasını sağlar
  • Tarayıcı performans iyileştirmeleri
  • Yeni ovi paketi için destek
  • A-Güncelleme GPS

• Beğen
Tepkiler: kaan dean

kaan dean

kaan dean

Üye
evet gecen gun bende okumustum bir sitede on kamera ile ilgilide calisma varmis. 3g arama portre modu filan

Kara-vicdanli

Kara-vicdanli

Üye
suyu gormeden pacayi kimse sivamasin derim.
hayal kirikliginada ugramayin..
1.3 cikmadan oncede bol keseden salladilar su olacak bu olacak. sonuc ?
ayni.
1.4 de bana gore ayni olacaktir hic kimse bos yere heveslenmesin.
yenilik beklerken daha kotu bisey cikmasinda..
bir iki ufak degisiklik yaparlar alin size yeni firmware..
oyle yazdiklari gibi degisiklik yapacaklarina siz akil erdirebiliyormusunuz?
mantiginiz aliyormu.?
bugune kadar cok sayida cep telefonumuz oldu ,ve yeni firmareler de hep ufak tefek guvenlik, kacak program yuklemelere yonelik gelistirmeler ile goz boyadilar.
kalmiski maemo yazdiklari kadar ilave yapsinlar ,coook uzak..
bana gore n900 cikabilecegi sevyiyeye cikmis daha ileriyede goturmezler .
yukarida yazilanlar ise yeni cikaracaklari telefona ancak yaparlarsa yaparlar..
bu nabiz yoklamasidir nabiz....
bakiyorlar millet nelere yoneliyor neler istiyorlar !
ona gorede yeni cikacak nokia telefonlara ilave edeklerki satis olsun..
neyse bekleyip gorecez benim dedigimde cikacaktir bundan eminim...

NR6630

NR6630

Üye
pr 1.4 gelir ama 1.5 i gercekten beklemem cunki bitirirler bencede.. ayrica bakin haalen meego zimbirtisina ugrasiyolar zaten pr 1.3 bu meego ya kaynadi gitti valla. yoksa birzda maemoya baksinlar canim. Sanki daha kendi eksikliklerini giderdilerde meego kaldi cins adamlar:off:

kuavo15

kuavo15

Üye
n900ün son eksiklerini pr.14 ile bitirmeleri gerek olduğu kanaatindeyim pr.14 son güncelleme olması gerek ve artık n900 ün tüm eksikleri giderilmesi gerek uzun bu 3 ay İNŞALLAH bu eksiklikler giderilir ve meego ya geçeriz hadi bakalım hayırlısı

kaan dean

kaan dean

Üye
suyu gormeden pacayi kimse sivamasin derim.
hayal kirikliginada ugramayin..
1.3 cikmadan oncede bol keseden salladilar su olacak bu olacak. sonuc ?
ayni.
1.4 de bana gore ayni olacaktir hic kimse bos yere heveslenmesin.
yenilik beklerken daha kotu bisey cikmasinda..
bir iki ufak degisiklik yaparlar alin size yeni firmware..
oyle yazdiklari gibi degisiklik yapacaklarina siz akil erdirebiliyormusunuz?
mantiginiz aliyormu.?
bugune kadar cok sayida cep telefonumuz oldu ,ve yeni firmareler de hep ufak tefek guvenlik, kacak program yuklemelere yonelik gelistirmeler ile goz boyadilar.
kalmiski maemo yazdiklari kadar ilave yapsinlar ,coook uzak..
bana gore n900 cikabilecegi sevyiyeye cikmis daha ileriyede goturmezler .
yukarida yazilanlar ise yeni cikaracaklari telefona ancak yaparlarsa yaparlar..
bu nabiz yoklamasidir nabiz....
bakiyorlar millet nelere yoneliyor neler istiyorlar !
ona gorede yeni cikacak nokia telefonlara ilave edeklerki satis olsun..
neyse bekleyip gorecez benim dedigimde cikacaktir bundan eminim...

beklenti icinde olmak kimin zararina olabilirki.. sen uygulama yoneticisini her actiginda yeni bir kurulum yapmak yada guncelleme gormek istemiyorsan o ayri bir konu.. ben telefonumu sadece internet icin kullaniyorum arama benim icin cok cok geri planda. pr 1.3 de baya yenilik oldugu kanaatindeyim gelicek olan guncellemeden de umitliyim.. adamlar sonucta para kazaniyorlar neden yapmasinlar ki.. 3-4 yillik telefonlara bile guncelleme yapiyorlar kaldiki bu cihaz tablet.. yapma mecburiyeti yoktur fakat bu kadar cok tablet piyasadayken tepkisiz kalmak ticari bir is degildir..

osmanayman

osmanayman

Üye
Nokia'nın yeni çıkacak telefonu N9'da MeeGo OS kullanılacak herhalde... ( ) Bu da N900'ün benim için iyi bir tercih olduğu anlamına geliyor? (Yeni aldım da... :) ) Çünkü N9 MeeGo'yu kullanacağı için N900'de bundan hayli etkilenir diyorum... Siz ne derisiniz üstadlar... Çünkü günlerdir yorumlarınızı okuyorum ve bu kararı vermem de çok etkili oldunuz... Selametle...

NR6630

NR6630

Üye
Nokia'nın yeni çıkacak telefonu N9'da MeeGo OS kullanılacak herhalde... ( ) Bu da N900'ün benim için iyi bir tercih olduğu anlamına geliyor? (Yeni aldım da... :) ) Çünkü N9 MeeGo'yu kullanacağı için N900'de bundan hayli etkilenir diyorum... Siz ne derisiniz üstadlar... Çünkü günlerdir yorumlarınızı okuyorum ve bu kararı vermem de çok etkili oldunuz... Selametle...
tabiki al iyi etmişşsin bu telefonu alıpta kim geri vermiş,, hiç bişi olmasa ömür boyu o güzel ekranında sinema izle film seyret :naughty: yani öyle bir cihaz olarakata kullanılabilir:evet:

osmanayman

osmanayman

Üye
Teşekkür ederim Nurettin kardeşim... N8 düşünüyordum fakat iyi araştırınca karar değiştirdim. Bi de ucuza kaptım sayılır (500 TL)... Ful l aksesuar, fakat tek eksik USB OTG için ekstra aparat gerekiyormuş nereden bulabilirim veya N8'in uyar mı? Selametle...

NR6630

NR6630

Üye
Teşekkür ederim Nurettin kardeşim... N8 düşünüyordum fakat iyi araştırınca karar değiştirdim. Bi de ucuza kaptım sayılır (500 TL)... Ful l aksesuar, fakat tek eksik USB OTG için ekstra aparat gerekiyormuş nereden bulabilirim veya N8'in uyar mı? Selametle...
slm dostum oncelikle N8 almadigina iyi etmissin 5 para etmez sadec kamerasi var baska bir bku yok.. ayrica onun o usb aparatida n900 e uyumlu degildir.. bende var 1.5 milyona aldim cok ucuz nerde alabilirsin, pc bilesenleri olan tum parcaci ve magazalarda hemen bulabilirsin:heyo:

osmanayman

osmanayman

Üye
Çok teşekkür ederim Nurettin kardeşim... Hemen alıyorum...:oke: Selametle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...