murattiy
Üye
Nokia N900 PR 1.4 Nisan 2011 de geliyor Q2, 2011and Dual-boot ile MeeGo1.2 olabilir
Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama Nokia maemo ekibinde çalışan birinin açıklaması aşağıdaki gibi N900 için pr1.4 yada meego1.2 gelebileceği ve gelen uygulamanın açılışta çift işletim seçeneği istediğimizi seçme şansımız olabilirmiş
3 ay bekleyip göreceğiz
Nokia N900 PR 1.4 başlatmak Q2, 2011and Dual-boot ile MeeGo1.2 olabilir
8 Ocak 2011
3 ay bekleyip göreceğiz
Nokia N900 PR 1.4 başlatmak Q2, 2011and Dual-boot ile MeeGo1.2 olabilir
8 Ocak 2011
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia N900 çok etkileyici bir cihaz Maemo ve Meego OS üzerinde çalışan ama seninle istediğiniz bir seçim yapmak zorunda idi. N900 için son güncelleme birçok yenilik ile PR 1.3 idi.
Iyi, N900 PR 1.4 Update, 2011 Pek Far S2 üzerinde kullanıcılarına da yolda! Bazı söylentiler ve bu Update erken Nisan, 2011 Doğum tarihi olacak Hem Maemo 5 ve Meego 1.2, için ikili önyükleme var olabileceğini onaylamak size edebilirsiniz N900 üzerinde Maemo ve Meego arasında kolayca ikili çizme. Maemo tarafında Qt ve Qt Mobility API'ler dayalı iki işletim sistemini de destekleyen uygulama geliştirme ihtimali de var ... Dual-boot konuda Nokia önceki açıklamada:
"Nokia N900 ARM donanım mimarisi üzerinde Meego çalışan platform geliştiriciler için geliştirme donanım olarak kullanılır. Yazılım iken Meego projesi geliştirme amaçları için Nokia N900 üzerinde çalışan Nokia, tüketicilere OS seçeneği İkili önyükleme sağlamak niyetinde olmadığını biz bu cihaz için tasarlanmış mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak emin olmak istiyoruz olarak yaklaşan N900 ticari yazılım sürümleri. (meego.com) blog yazısı öncelikle blogMeeGo geliştiriciler okuma kitleyi hedef aldı. "
Ancak, PR 1.4 Güncelleştirmesi (veya Dual-boot olmadan) ancak pek çok yenilik olacak bu bilgi hala değil-doğruladı Henüz:
- Maemo güvenlik iyileştirmeleri
- masaüstü arasında hızlı gezinme
- Performans iyileştirmeleri cihazınızın daha rahat çalışmasını sağlar
- Tarayıcı performans iyileştirmeleri
- Yeni ovi paketi için destek
- A-Güncelleme GPS

) Çünkü N9 MeeGo'yu kullanacağı için N900'de bundan hayli etkilenir diyorum... Siz ne derisiniz üstadlar... Çünkü günlerdir yorumlarınızı okuyorum ve bu kararı vermem de çok etkili oldunuz... Selametle...
yani öyle bir cihaz olarakata kullanılabilir

Selametle...