nokia N900 maemo youtube ve yasaklı sitelere giriş yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Beck's

Beck's

Üye
italyanlarınkinden ben wlan baglantıyı basardım aynı zamanda vodafone ilede aynıs iplerle acıyor

OğuzcanAbi

Üye
zaten alıken yaptılar tüm ayarları you tube den de video izleniyor

c.alkan

c.alkan

Üye
bende bir türlü becerebilmiş değilim.. 3G açıyor, WIFI açmıyor.. italya DNS'lerini de denedim sonuç alamadım...

moonbathe2

moonbathe2

Üye
arkadasım nereye oluyor ya nerden kım uyduruyor bunları ya bısey oldugu yok sıteye uye oldum bıde bılgılendırız dıye 4221 alktına 4222 de yapsan 4225 altına 4226 da yapsan bırak gırmeyı acesfaund seklınde h-bır sayfa cıkıyor nete tıklayınca hıc bır yere gırmıyor ıp ayarlarını otomatık ala getırınce duselıyor yazıcaksanız bır sey dogru seylerı kesın denenmıs sonuc alınmıs seylerı yazın lutfen yada hıc yazmayın:bann:

c.alkan

c.alkan

Üye
arkadasım nereye oluyor ya nerden kım uyduruyor bunları ya bısey oldugu yok sıteye uye oldum bıde bılgılendırız dıye 4221 alktına 4222 de yapsan 4225 altına 4226 da yapsan bırak gırmeyı acesfaund seklınde h-bır sayfa cıkıyor nete tıklayınca hıc bır yere gırmıyor ıp ayarlarını otomatık ala getırınce duselıyor yazıcaksanız bır sey dogru seylerı kesın denenmıs sonuc alınmıs seylerı yazın lutfen yada hıc yazmayın:bann:

saka misin???

WitchKing

Üye
ben giremedim :S dns leri böyle değiştirince google a bile bağlanmıyo.

sanal alem

sanal alem

Üye
teşekkürler :)

ghoust

Üye
bu konuda en saglami depolarda the onion router adli programi kullanmak..

DIRACINA

Üye

maemo icin gecerli dns numarasi denendi calisiyor 208 67 220 220 208 67 222 222 tek sorun n900 icin mozilla fennec i henuz indiremedim bu nedenle video izleyemiyorum

moonbathe2

moonbathe2

Üye
arkadaslar bu cok eskıden kaldı maemo.orgdan the onıon rauter ındırın her sıteyı acıyor.burda anlatılanı yaparsanız her gıtıgınız alıs verıs merkezı yada kafeterya gıbı degısık wılas baglantıularında her baglantı ıcın bunları yapmak zorunda kalırsınız ugrasmanızda cabası dedıgımı ındırın kokten haledın:d

Üst Alt