slm benim bildiğim yeni versiyonun varsa sadece internet tarayıcı sayfanı dikey modda açabilirsin İnternet arama sayfasını açtığında Ctrl + Shift + O tuşlarına bir arada bas fiziksel klavyeyi kapa dikey moduna getir telefonu dikey moda döner.Diğerlerinin uygulanması şimdilik programayla ilerliyor.Hazır programı yok yakında gelecek .Font ayarlarıda şuan için değiştiremessin ama oda uzun sürmez .kısaca amatör lig için hazır programlar geldiğinde yapılabilir olacak .Yoksa yapılamayacak şey yok linux ta
Teşekürler Murattiy.
1)-" Dikey Mod" için program bekliyeceğiz demek. "Break" diye bir program duymuştum ama sonra bulamadım.
2)-Settingsler N95'den sonrapek fakir geldi, belki Maemo.org dışında hazırda programlar vardır ne dersin? Zil sesini "artan" şeklinde bile ayarlayamadım.

3)-N95'de Garmin GPS kullanıyordum, çok çok iyiydi, buna muadil bildiğin bir program var mı?
4)-Office-Word-Excell programları da "trial" veya "activation number" soruyor, açık kaynaklı office programları yok mu? Tiff'leri de açamıyor
5)- Uçuş modunda "off mode", N95'de wifi bağlantısı yapabiliyordum, N900'de bağlanmaya kalkınca Off Mode'den çıkalımmı diye soruyor, bunu engellemenin yolu var mı?
İşte böyle Murattiy, bilgili olduğunu fark ettiğim için başını biraz ağrıttım.
Daha çook sorum var ne yazık ki.

Umarım sıkılmadan cevap yazarsın. Yabancı dilim pek iyi olmadığından nette de araştıramıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
LePa