nokia N900 maemo tanıtım , resim , video ( yerli inceleme )

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi

dostum karisik antlatmissin daha detayli anlat/

depolar icin ilgili konu basligina bak/

depolari guncellemek icin x term su yaz/

apt-get update

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
/
/
N900 ICIN YUKSEK KAPASITELI PIL

1930

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
resmi olmasada flashplayer 10.1 destegi geldi

teşekkürler n900 almayı düşünenler için yararlı konu

ben n900 almayı düşünüyorum ama türkçe yazılım desteği yok mu?

kemal21

Üye
Sağol güzel konu almak isteyenler, aydınlatabilir

memocqn

Üye
arkadaşlar bır sorum olacaktı 3 aydır n900 kullanıyorum güncelemeleri yapıyorum ama son çıkan maemo 5 işletim sistemi güncellemesi olmuyor hata şu hedef diskte yeterli alan yok dior.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tskler:d

çok saol. eline emeğine sağlık.

WOLFPACK

Üye
Akayozmen oldukça uğraşmış güzel bir konu başlatmış ve peşini bırakmamışsın çok teşekkür ederim oldukça aydaınlatıcı bilgiler içeriyor. Fırsatın olursa umarım cevaplayabileceğin bir sorum olacak sana... beni endişelendiren konu batarya ömrü.. Ben öyle fazla telefonu çok kullanan biri değilim haftada 5 yada 6 görüşme yaparım ki onlarda yaklaşık 15 dakikalık görüşmelerdir, fotoğraf konusunda da cep telefonundan fazla fotoğraf da çekmem arada sırada 3 yada 4 tane, hemen hemen hergün internete bağlanırım e-postaları kontrol etmek için ve haberleri okumak için, birde arada sırada video seyretmek istiyorum. sence bu şartlar altında tam dolu batarya bana kaç gün yeter.

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi

3g ile internet malesef 4-5 saat giditor/ internettsiz 1-1.5 gun gider/
wifi ve 3g bataryayi cok etkiliyor

arkadaslar jawa programını daha detaylı anlatırmısınız fıle bolumune kadar ondan sonra nereye gırıp hangısını sececez yardımcı olursanız sevınırım

o telefonu isletim sistemi ne ole hatta o telefon muu biz iphone 5800 kapısması yaparken bu tel 2 telefonu 2 e kat 200 le çarpar 100000000 e boler bidaha parçlaraı bulamassın

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
tel bomba

ysgul

Üye
çok yararlı bir konu incelemesi olmuş,teşekkürler.arkadaşım dubaiden getirmek istiyor.fiyatı 541$ yaklaşık 810 tl.bu fiyata alınırmı?türkiyde kullanabilir miyim?yani kilit sorunu oluyormu?

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
kayit yaparsin sorun olmaz

beyler bana sağlam bir site söyleyin bende almak isiyorum bu telefondan??

ysgul

Üye
ya böyle bir konu incelemesi ve adama 12 teşekkür verilmiş.adam bir oyun koyuyor daha fazla teşekkür alıyor,haksızlık bu!!! akayozmen size bir sorum olacak,yurt dışından getirip kayıt ettirdiğimiz zaman uluslararası garantisi oluyormu?diyelim bozuldu bu alet,tamiri ve yedek parça sorununu nasıl halledebiliriz?şimdiden teşekkürler...

kuavo15

Üye
istinbulda doğubank diye bi yer varmış orada yapıyorlarmış, ben telefonumu ingiltereden aldım uluslar arası garantisi var ,telefonu alırken bunu belirtmeniz gerekiyor.