Nokia N900 ''Çok Acil'' Bilginiz Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N900 ''Çok Acil'' Bilginiz Lazım
arkadaşlar ben şuanda fransa'dayım. bordoda bi elektronik mağazasında n900 satıldıgını gördüm biraz kurcalama imkanım oldu şahane bir bilgisayar yani cep telefonu kullananlar varsa yada bilgisi olanlar acaba bu telefon kalitelimi bunu alsam sorun cıkmaz dimi tekrar fransaya nasıl gönderebilirim ki ;) 2 gün içinde yorumlarınızı bekliyorum

OğuzcanAbi

Üye
al çabuk kaçırma o telefonu bende biraz kurcaladım burda bizim telefoncu getirmiş kaçak 5 aydır araştırıom özellikleri felan süper tel

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim birde şey düşünüyorum . bnm tanıdık bi telci var memlekette oda n8 yakında gelecek dedi bende x3 ile 5800 verecem 500 tlye alacak gerisini taksitle almayı düşünüyorum acaba n900mü yoksa N8 mi diye düşünüyorum 2 gün sonrada bordodan ayrılıcam zaten kacırmakta istemiyorum

rapege

rapege

Üye
düşünülebilir ama hep yan tutmak zorundasın :(

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Peki hangisi N8 mi N900 mü almalıyım

yav bide burada iphone 4 cıkmıs onuda beğendim ama şu var abdliler tavsiye etmiyormus ne yapacam ya biraz bilgi verin :D burada bayada bir ucuz N8 göremedim ama bordoda yok

rapege

rapege

Üye
Peki hangisi N8 mi N900 mü almalıyım

yav bide burada iphone 4 cıkmıs onuda beğendim ama şu var abdliler tavsiye etmiyormus ne yapacam ya biraz bilgi verin :D burada bayada bir ucuz N8 göremedim ama bordoda yok

İphone 4 derim ben

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şahsen n8 i tercih ederdim.Ayrıca iphone 4 2.500 Tl civarında hiç gerek yok.

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
yarın bi gidip karşılaştırıcam tabi zaman kalırsa :) yav n8 bulsam turuncu turuncu alacamda yok arkadaş ya

bu arada burada 499euro ıphone 4 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt