Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N900 / Çıkış tarihi / Fiyatı / Özellikleri / Resimleri / Diğer Bilgileri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman
Üye
çözünürlük güzel.şarjıda iyi ama her zamanki gibi yine 5 mp.paylaşım için teşekkürler
senatorsays
Üye
arkadaşlar telefonu kullandım n900 ü ıphone yanında halt etmiş o derece bir dokunmatik ve özellikleri var
kurtman76
Üye
Bu telefonu alayım mı diye kararsız kaldım benim istediğim gps wilan video izleme müzik dinleme? Şuan 5800 kullanıyorum memnunum fakat gps memnun değilim uyduyu geç buluyor problem.
Aziz™
Üye
gerçekten çok iyi ama Türkiyede yok
Noks
Üye
fiyatı oha dedirtebilir
nightwish34
Üye
yaklşık 5 aydır kullanıyorum. Aradığınız bir cep telefonuysa sizin isteklerinizin ötesinde bir alet. Çünkü klasik telefon özelliği diye birşey yok bu alette yüklediğin yazılımla kısıtlı bir özelliği var. Çok çok memnunum almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim. muhteşem ötesi bir alet. Iphone4 almayı düşünüyordum yurtdışından gelirken N900 e tav oldum. iyiki tav olmuşum )
ISOCAN55
Üye
cihazı ben kıbrıstan aldım..zatn türkiyede satısı yapılmıyor..cihaz sanqi lettopun küçültülmüsü gibi..fiyat olaraqta 850 lira verdim..kesinliqle süper nokıanın tüm telefonlarının en iisi.
smarty1982
Üye
vay arkadaş yaa, aradım bulamadım satılsın artık yahu