NOKIA N9

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theBUBY

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA N9
Herkese iyi forumlar. Nokia N9 almak istiyorum. 2. el sitelerine baktım toplasak eli yüzü düzgün 11-12 tane telefon var. Kozmetik olarak 10/8, 32 - 64 gb, garantili (garantisi bitmiş olsa bile), rengi önemli değil pembe bile olabilir; almak niyetindeyim. Satmak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirsiniz. Bu arada 32gb beyaz yurtdışı JBli iphone 3gs var. ipod olarak da kullanılabilir, kayıt yaptırılıp telefon olarak da kullanılabilir. Arkadaki elma biraz soyulmuş durumda, şarj soketi çatlak ama performans bakımından gayet tatmin edici. Eğer istenirse üzerine bunu da sayabiliriz. Kolay gelsin iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: mehmettech

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ip3gs foto at ben sadwece onu alırım =?

avcitalip

avcitalip

Üye
Herkese iyi forumlar. Nokia N9 almak istiyorum. 2. el sitelerine bKozmetik olarak 10/8, 32 - 64 gb, garantili (garantisi bitmiş olsa bile), rengi önemli değil pembe bile olabilir; almak niyetindeyim. Satmak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirsiniz. Bu arada 32gb beyaz yurtdışı JBli iphone 3gs var. ipod olarak da kullanılabilir, kayıt yaptırılıp telefon olarak da kullanılabilir. Arkadaki elma biraz soyulmuş durumda, şarj soketi çatlak ama performans bakımından gayet tatmin edici. Eğer istenirse üzerine bunu da sayabiliriz. Kolay gelsin iyi forumlar.
Herkese iyi forumlar. Nokia N9 almak istiyorum. 2. el sitelerine baktım toplasak eli yüzü düzgün 11-12 tane telefon var. Kozmetik olarak 10/8, 32 - 64 gb, garantili (garantisi bitmiş olsa bile), rengi önemli değil pembe bile olabilir; almak niyetindeyim. Satmak isteyen arkadaşlar bana özelden mesaj atabilirsiniz. Bu arada 32gb beyaz yurtdışı JBli iphone 3gs var. ipod olarak da kullanılabilir, kayıt yaptırılıp telefon olarak da kullanılabilir. Arkadaki elma biraz soyulmuş durumda, şarj soketi çatlak ama performans bakımından gayet tatmin edici. Eğer istenirse üzerine bunu da sayabiliriz. Kolay gelsin iyi forumlar.

benim. arkdasta 64gb lik var satmak istiyordu beyaz istersen sana stabilir ben araci olabilirim kozmetik 10\7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...