nokia N9

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tosyaburak

Üye
    Konu Sahibi
nokia N9
slm arkadaşlar NOKİA N9 ANDROİD yüklenirmi yükleyen arkadaşlar varsa görüşlerinizi alabilirmiyim...

Seglopsi

Seglopsi

Üye
neyi merak ediyosan sorabilirsin. evet yukleniyor. oyunlari oynayabiliyorsun.

fLuke!

fLuke!

Üye
yeni yükledim şuan mobilden yazıyorum.:)

tosyaburak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birkaç sorum olacak uygulamalar ve oyunlarda kasma oluyormu batarya si nasıl gidiyor kamera sorun felan var mi

Seglopsi

Seglopsi

Üye
oyun felan ariyorsan alma ama most wanted akici sekilde oynaniyor. youtube'dan izleyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

yani bircok android oyununu rahatlikla oynarsin.

- - - Eklendi - - -

bataryasi her akilli telefon gibi 1 gun gidiyor. ben ilk aldigimda biraz sorun yasamistim cabuk bittigine dair. suan normale girdi.

tosyaburak

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalarda sorun olmaz heralde ya oyun içinde anlamadım yani özelliklere göre birçok akıllı telefondan üstün 1GB RAM 1.2 GHZ İŞLEMCİSİ VAR anlamdım gitti...

- - - Eklendi - - -

N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release
kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım
Adım kurulum da bir çok özellik çalışmıyor senin telde de varmı çalışmayan durumlar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
android port edildigi icin kameralar, mikrofon ve gps calismiyor. bilgisayarindan ornek verecek olursam bir donanimi taktiginda driver'ini kurmadan o donanim calismaz degil mi? ayni onun gibi bisey. umarim zamanla sorunu cozerler rahatca tam olarak kullanilir. yeni cikacak android 4.2.1 alpha6 ile sanirsam arama, gps ve on kamera sorunlari cozumlenmis. ben android yuklemek icin yeni surumu beklemekteyim. belirtilen sorunlar aynen dogrudur ve android suan sadece oyun amaclidir desek dogru olur.

tosyaburak

Üye
    Konu Sahibi
sence kaç mb lık oyun oynar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
megabaytini felan bilmiyorum da bu zamana kadar yapilan uyumlu her oyunu oynar muhtemelen.

tosyaburak

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş 4.2.1 ne zaman gelir bi bilgin varmı inşallah çalısmayan yerleri yeni sürümle düzelir

Seglopsi

Seglopsi

Üye
hicbir fikrim yok. gelistiricisi ne zaman isterse o zaman gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...