Nokia n9 ve Samsung galaxy s2 video

Sponsorlu Bağlantılar

eç038

eç038

Üye
Önce yazdıklarımı doğru okuda gel bensana 100 uygulama çalıştırmasına ne gerek mi vrdedim çalıştıramaz dedim. Ayrıca en çok ısınma problemi nokıada var 2dk video izleon tel yanıyo resmen
Biara bize gelde sana 5800 ımla mangal yapim

sende bana 58i anlatma bak bakalım tlfnum neymiş.. sen telefonuna istediğin fanteziyi uygulayabilirsin ama n9 un 58 gibi olduğunu söyleyemezsin.. yüzlerce video nette dolaşıyo.. eline telefonu alanlar inceleyip nete koymuş.. hangi videoda ısıdan bahsedildiğini gördün sen ha... adamlar yüzlerce olmasada 10-15 programı çalıştırıyor telefon salisa gecikme yaşamıyor... azıcık araştırıp sonra gelin be şuraya... sen çalıştıramaz demişsin ki bu saçma sağan bi düşüncedir.. ben ne gerek diyenlere de cevap verdim o mesaj da.. sen önce apılan incelemelere bak sonra gel hadi evlat

----------Eklendi @ 01:15:10 ---------- Yazıldı @ 01:13:10 ----------

ayrıca dh ye gir.. en iyi 3 android telefon incelemesi var... mesut çevik diyor ki gs2 için menüde gezerken telefon ısınıyor.... olay bitmiştir... git izle

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sende bana 58i anlatma bak bakalım tlfnum neymiş.. sen telefonuna istediğin fanteziyi uygulayabilirsin ama n9 un 58 gibi olduğunu söyleyemezsin.. yüzlerce video nette dolaşıyo.. eline telefonu alanlar inceleyip nete koymuş.. hangi videoda ısıdan bahsedildiğini gördün sen ha... adamlar yüzlerce olmasada 10-15 programı çalıştırıyor telefon salisa gecikme yaşamıyor... azıcık araştırıp sonra gelin be şuraya... sen çalıştıramaz demişsin ki bu saçma sağan bi düşüncedir.. ben ne gerek diyenlere de cevap verdim o mesaj da.. sen önce apılan incelemelere bak sonra gel hadi evlat

ayrıca dh ye gir.. en iyi 3 android telefon incelemesi var... mesut çevik diyor ki gs2 için menüde gezerken telefon ısınıyor.... olay bitmiştir... git izle

son iki üç cümle süper :kop:

• Beğen
Tepkiler: eç038
pRime.

pRime.

Üye
"merhaba, ben mesut çevik" :ehe :d:

• Beğen
Tepkiler: eç038
Uruloki

Uruloki

Üye
hakketen öyle bir şey var merhaba ben mesut çevik süper ama son zamanlarda kafasına bir şey düştü sanırsam nokiaya ya yakınlaşmaya başladı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ultrayer6

ultrayer6

Üye
ben de brazzerstaki kel adam :ehe :d:

Uruloki

Uruloki

Üye
uçtum ya yok o değilde neyse ban filan alırız MeeGo muhabbeti beyler lütfen bu tür için msn adresimiz mevcuttur

nalcam22

nalcam22

Üye

Bizimki niye ısınmıyo acep
Buda size yazıcağım son mesaj altına bişey yazmayın sizinle muhattap olmiycam .
Neyse siz gene n9 almadan önce biraz bekleyin alanşardan görüşlerini alın.
İyi forumlar

eç038

eç038

Üye
Bizimki niye ısınmıyo acep
Buda size yazıcağım son mesaj altına bişey yazmayın sizinle muhattap olmiycam .
Neyse siz gene n9 almadan önce biraz bekleyin alanşardan görüşlerini alın.
İyi forumlar

aman bende yalvarıyordum muhattap almanız için ... sizin telefonu samsung özel yapmış demekki.. deneme telefonu ısınıyor sizin ki ısınmıyor.. :P::P: .. muhattap olmamak ümidiyle ii forumlar

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia N9 tasarım ve sistem olarak önde. Ayrıca N9 donanımı ve bataryayı sömürmüyor. Nedeni de Intel ve Nokia tarafından geliştirilmesi..İşlemci Intelin işi zaten batarya da Nokia'nın.

İkinci olarak bu telefın SGS2 gibi batarya şundan işlemci bundan değil. Nokianın iPhone u. Geliştirme ortamı tek kelime ile müthiş. Qt, Linux çekirdeğinde bile var ki MeeGo'nun Linux tabanlı bir işletim sistemi oıduğunu düşünürsek uygulamalar su gibi akacaktır.

Nokia n9 zaten kamerası ile önde. Ses kalitesi de muhteşemin bile üzerinde! Hatta hiç kasmadan aynı anda tam 200 uygulama çalıştırıyor. Aynı zamanda NFC destekli.

Menüsü Samsung gibi iPhone özentisi değil. Hatta Samsung, Apple'ın açtığı davaları geciktirmeye çalışırken, Nokia o davalarda Apple'ı çatır çatır yiyor. Bir kanıtı da çok özgün bir fikir olan Swipe teknolojisi. SGS 3'te büyük ihtimal swipe'ı da görürüz ya :)

Kısaca, son derece kuvvetli bir telefon olarak Nokia N9u tek geçerim.

----------Eklendi @ 01:54:25 ---------- Yazıldı @ 01:46:07 ----------

Ayrıca Nokia C5-03 gibi bir telefonla kasmadan o siyah YouTube tasarımlı videoları kasmadan izliyorum hem de telefonda WhatsApp ve antivirüs çalışırken. Isınmıyor da. Hepsi yalnızca 600 MHz işlemci ve 50MB kullanılır RAM ile. Aynı fiyatta arkadaşımın bir Wave telefonu var. Flashın Fsi yok be onda ve menüde kasıyor :D

Bundan yola çıkarak düşünün Yeni Nokia N9. Göster Kendini!

punisher123

punisher123

Üye
Evet samsung ve diğer android cihazların özgünluğu şupheli :/ Bi farklı htc var,oda tuğla gibi tasarıma sahip,htcnin tasarım stüdyosu fln yokmudur ya? Ben bile daha iyi tasarlardım herhalde..

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet. Hatta HTC EVO 3Dnin arkası vasatın biraz altında bir kırmızı ile kaplı. Bataryası bile.

Ayrıca nedense boyutları dışında telefonlarının görünümü aynı gibi görünüyor...

nonamex

Üye
Nokia N9 tasarım ve sistem olarak önde. Ayrıca N9 donanımı ve bataryayı sömürmüyor. Nedeni de Intel ve Nokia tarafından geliştirilmesi..İşlemci Intelin işi zaten batarya da Nokia'nın. İkinci olarak bu telefın SGS2 gibi batarya şundan işlemci bundan değil. Nokianın iPhone u. Geliştirme ortamı tek kelime ile müthiş. Qt, Linux çekirdeğinde bile var ki MeeGo'nun Linux tabanlı bir işletim sistemi oıduğunu düşünürsek uygulamalar su gibi akacaktır.Nokia n9 zaten kamerası ile önde. Ses kalitesi de muhteşemin bile üzerinde! Hatta hiç kasmadan aynı anda tam 200 uygulama çalıştırıyor. Aynı zamanda NFC destekli.Menüsü Samsung gibi iPhone özentisi değil. Hatta Samsung, Apple'ın açtığı davaları geciktirmeye çalışırken, Nokia o davalarda Apple'ı çatır çatır yiyor. Bir kanıtı da çok özgün bir fikir olan Swipe teknolojisi. SGS 3'te büyük ihtimal swipe'ı da görürüz ya :)Kısaca, son derece kuvvetli bir telefon olarak Nokia N9u tek geçerim.----------Eklendi @ 01:54:25 ---------- Yazıldı @ 01:46:07 ----------Ayrıca Nokia C5-03 gibi bir telefonla kasmadan o siyah YouTube tasarımlı videoları kasmadan izliyorum hem de telefonda WhatsApp ve antivirüs çalışırken. Isınmıyor da. Hepsi yalnızca 600 MHz işlemci ve 50MB kullanılır RAM ile. Aynı fiyatta arkadaşımın bir Wave telefonu var. Flashın Fsi yok be onda ve menüde kasıyor :DBundan yola çıkarak düşünün Yeni Nokia N9. Göster Kendini!
Madem bu telefon bu kadar iyi, neden alicam alicam diyenler fiyatini duyunca bir anda yan cizip cift cekirdekli cihazlara yoneliyorlar merak ediyorum.

Kedi Yavrusu

Üye
Madem bu telefon bu kadar iyi, neden alicam alicam diyenler fiyatini duyunca bir anda yan cizip cift cekirdekli cihazlara yoneliyorlar merak ediyorum.
daha türkiyede satışa sunulmadan öyle demek kolay. sgs2 için de 2000 lira deniyordu tr fiyatı için.

fırtzırt

Üye
tabiki n9 1ghz megoo işlemcisi 1 gb ram i ile ömnde ve daha bir çok özellik

mustafamk

Üye
s.a benim kuzende s ll kullanıyor ama sürekli kapanıp açılıyor bide s ll yi insan eline alınca oyuncakmış gibi geliyor
(ben nokiacı değilim)

nalcam22

nalcam22

Üye
takla br ınsan bu kadar cahl olurda her dnene inanr. Owdeodakı glaxy s 2 degl ayrıca n9 ramde s2dn iyı dgl ondada 1gb ram var. Szn n9 glne kadar gs3 glyor ayrıca mego ıntl nokıa dgl intel lg

Üst Alt