Nokia N9 satışa çıkıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
iyiymiş fakat çıkışı sürekli erteleniyor döviz nedeniyle

kaan dean

kaan dean

Üye
dolar olmus 1.8 lira tabiki bekliycekler.dunya krizi devam ettikce 2011 de cikmasi hayal olur demedi demeyin...!!!!

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Biri bana n900 kadar ozgur olacaksin diyebiliemi bu telefon icin n900 kullandim cok keyidli idi

turgaykral

Üye
Telefoncuya en son gittiğimde N8 in surum hatlarının fazla oldugundan, herkes sikayet ediyor servise gondertiyor dediğinden beri N8 den sogumustum. Ama N9 da böyle olacağını sanmıyorum.Iphone 4S e göre gayet uygun. 2300 Tl biri 1400. İphone alacağına N9 almak daha iyi. Meego da kaliteli uygulamalar çıkarsa bence iphone u bile geçebilir.
Aklıma tek takılan N8 deki 12mp kamera ile N9 daki 8 mb Hd kamera. Hangisi daha iyi ?

kaan dean

kaan dean

Üye
cihazin 1400 lira olacagini dusunmek hayalden baska birsey degildir. bu kapasitede cihaz icin cookkk dusuk bir fiyat

denizci535

denizci535

Üye
Nokia wm7 surumune takmis kafayi... megoo da hayal olacak eminim. n900 gibi bir sonu malesef olacak sinirli kalacak yine bu cihaza 2 yil omur biciyorum sonra nokia bunuda unutur bakin diyorum...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
tasarım olarak on numara bir telefon diyebilirim. en büyük handikapı meego'nun devamının olmaması. bu yüzden serbest yazılımcıların uygulama desteği de sınırlı olacaktır. android kadar zengin bir uygulama marketi olamayacak yani. ama yine de güzel telefon.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen ama sen baya uğraş megoo için intelle kafa patlat git microsoftla anlaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt