Nokia N9 satışa çıkıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 satışa çıkıyor!
Nokia'nın Windows Phone 7 öncesi hamlesi olan, MeeGo işletim sistemini kullanan yeni akıllı telefonu N9'un kullanıcılara ve mağazalara gönderimlerine başlandığı açıklandı.

Akıllı telefon pazarının oluşmasıyla büyük yara alan Nokia, halen dünyada en çok satan cep telefonu firması. Fakat akıllı telefonlar baz alındığında Nokia'nın sonlara oynadığını görüyoruz. Bu durumu düzeltmek için Microsoft ile ortaklığa giden ve Windows Phone 7 işletim sistemine sahip telefonlar çıkaracağını açıklayan Nokia'nın WP 7 öncesi son kozu MeeGo bugünden itibaren piyasadaki yerini alıyor.

Nokia, MeeGo işletim sistemine sahip ilk telefon olan N9'un mağazalara ve ön sipariş yapan kullanıcılara dağıtımına başlandığını açıkladı. N9'un bazı anlaşmalardan dolayı ülkelerde çıkış tarihlerinin farklı olacağını belirtelim, dağıtım önceliği Avrupa'da. N9 16 GB modeli 480 euro, 64 GB modeli ise 560 euro fiyat ile satışa çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
aslında nokia meego ile devam etse daha iyi olur :)

serinaga

serinaga

Üye
EVET Yaw windows işletim sistemi pil canavarıdır, umarım windows phone 7 de bu sorun çözümlenir NOKIA'lar için, yoksa nokıa'yı babası gelse kurtaramaz artık ...

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
EVET Yaw windows işletim sistemi pil canavarıdır, umarım windows phone 7 de bu sorun çözümlenir NOKIA'lar için, yoksa nokıa'yı babası gelse kurtaramaz artık ...
Gören de android şarj canavarı değil sanacak pehh

ArMaGeDdOn_87

Üye
16 gb fiyatı vergilerle birlikte 1400 tl olur herhalde,bence bu özelliklere göre bu fiyat çok pahalı..

pRime.

pRime.

Üye
Kasımda satılmaya başlanır herhalde.

ArMaGeDdOn_87

Üye
kasım çok geç olur,nokianın artık her işi kötü olmaya başladı..

Sarangni

Sarangni

Üye
Mavi renk olanını çok beğendim videosunuda izledim özellik ve kullanım olarak gayet iyi görünüyor ama kendi görüşüm bir telefonda 1500 lira verilmez ki. Hangi işletim sistemi, hangi özelliklere sahip olursa olsun bu paralar Türkiye şartları için çok yüksek.

ArMaGeDdOn_87

Üye
fiyat olarak 1400 veya 1500 tl olabilir ama bu cihazdaki özellikler o parayı haketmiyo..

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
fiyat olarak 1400 veya 1500 tl olabilir ama bu cihazdaki özellikler o parayı haketmiyo..
8 mp kamera, usb on the go, fm verici, 1 gb ram, 1ghz işlemci, 16/64 gb bellek, nfc, yüksek çözünürlüklü ekran, sağlam (alüminyum) bir kasa vs. Bu özelliklerde bu fiyata bana android bul (ama bütün özellikleri olacak usb otg, fm transmitter, nfc falan [malzeme kalitesi dahil]) tabi bunda bootloader koruması da yok (iyi bişey)

• Beğen
Tepkiler: intro ve suat1111

ArMaGeDdOn_87

Üye
dostum bana telefonun özelliklerini anlatmana gerek yok zaten biliyorum ve zaten benim destekledğm işletim sistemi ve tel de N9 ama bu özelliklere bu fiyat çok,örn olarak çift işlemci ve ekranda amoled'den daha iyi olabilirdi..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N9'a karşı alıp kullanma niyetim yok ama incelemeyi çok istiyorum hele bi gelse türkiyeye :)

kaan dean

kaan dean

Üye
iphonun 2000 ytl ye yakin bir fiyatta satildigi ulkede n9 bu fiyata cikmasi bir nimet gibi bence.. onemli olan devletin koydugu vergileri kaldirmak ayrica gsm sirketleride akli sira yillik aboneliklerle millete geciriyorlar guzelim ulkemde milleti kaziklamak marifet olmus.. sonuc olarak n9 icin fiyat gayet makul

ArMaGeDdOn_87

Üye
iPhone 5 in fiyatı biraz fazla ama o cihaz en azından şu anda piyasada lider olcak bi cihaz..4 ekimde tanıtılcak..yüksek ihtimal çift çekirdekli işlemcii..ram yüksek .. ekran zaten kalite.. ama N9 da tek çekirdekli 1 ghz işlemci koymuşlar,ekran amoled bu cihaza en fazla 1200 tl verilir bnce..

kaan dean

kaan dean

Üye
aslında 1200 veren 1400 de verir. şimdi bakınız iphone ile ilgili ekstra birşey almaya kalktığınızda minumum 20-30 DOLAR verıyorsunuz adam gibi bir uygulama oyun derken hepsi totalde cok daha fazlasına mal oluyor.bu tarz telefon alıp ekstraları göz ardı etmek yanlış olur. bu rakam bu cihaza çok degil biraz kurdan dolayı zarar var...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Adam 16 Gb 480 Euro diyor siz 1500'den bahsediyosunuz beyler.
Vergisi o su bu su en fazla 1250-1300 yapar fazla uçmayalım bence ki hakediyor o fiyatı da.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
coolmen

coolmen

Üye
arkadaşlar ben istinye parktaki nokia shop u arayıp ön sipariş için ismimi yazdırmıştım ve fiyat konusunu sorduğumda bu 1500 tl lik fiyatın 64gb olanda olduğunu söylemişlerdi yani 16gb 1250 yada 1300 olur dediler bence doğru olabilir çünkü nokia n8 de ordan almıştım ön siparişide ordan vermiştim ve n8 ön sipariş verirken fiyatına 1000 tl yada 1100 tl olucak demişlerdi ben 990 tl aldım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt